Prodat Venkovská usedlost, Capannori, Lucca, Itálie, Via Di Tofori 70

Prodat - Cod. 39617

  • Typologie: Venkovská usedlost
  • Oblast: 550 m²
  • Pocet pokoju: 9
  • Podlazí: 3

CO Měl bych vědět o této nemovitosti
Tento nádherný statek, který se nachází na kopcích Lucca v oblasti historických vil, má vynikající slunnou polohu a krásný výhled, 10 km od centra města.
Je rozdělena do tří spojených jednotek o celkové rozloze 550 m2 a nabízí veškeré pohodlí a zachovává kouzlo historické toskánské architektury a tradičních materiálů, jako jsou říční kamenné zdi a dřevěné trámy.
Pozemek je 10000 m2 s olivovníky.

POSLEDNÍ
Hlavní jednotka je položena na 3 podlažích a kompletně zrekonstruována: otevřený obývací prostor s krbem, koupelna a spíž v přízemí a pět pokojů plus dvě koupelny v horních podlažích.
V centrální jednotce se nachází velký vinný sklípek a další obývací pokoj s kuchyní a krbem, zatímco v prvním patře jsou tři ložnice a koupelna.
Poslední jednotka, která byla v loňském roce rozšířena o krásný obývací pokoj s výhledem na západ slunce, zahrnuje obývací kuchyň s krbem a ložnicí, koupelnu a jídelnu plus úložný prostor v přízemí.

VYSVĚTLIVKY
Hlavní pozice
Soukromí
Panoramatický výhled
Jižní orientace
Velký pozemek
Tradiční architektura

UMÍSTĚNÍ A OKOLNOSTI
Nachází se v Camiglianu, části obce Capannori v italském regionu Toskánsko, asi 10 km od Luccy a 60 km od Florencie. Tato oblast je známá výrobou olivového oleje a historické vily sahají až do počátku 16. století.
Na půli cesty mezi plážemi a horami, obě dosažitelné za půl hodiny.
Slavnou letní destinací je živá Versilia, která hostí dlouhé písečné pláže, nejlepší italský karneval ve Viareggiu a luxusní obchody a restaurace Forte dei Marmi.
Hory se nacházejí v oblasti zvané Garfagnana, která má některé z nejlepších středověkých vesnic Toskánska a populární nebeskou stanici Abetone.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB