Prodat Dům, Viareggio, Lucca, Itálie, via verdi

Prodat - Cod. 42166

  • Typologie: Dům
  • Oblast: 320 m²
  • Pocet pokoju: 4
  • Podlazí: 0

Nemovitost byla postavena na počátku 20. století a patří k typu "Viareggina": dvoupatrová přízemní vila za podkrovím, propojená vnitřním schodištěm s dvorem za ním a částí domu, který se rozvíjí za stejným dvorem.
Dům prošel v roce 2001 kompletní rekonstrukcí předchozí nemovitosti zaměřenou na zachování původní konstrukce se zachováním všech tehdejších materiálů, poté bylo obnoveno původní bílé mramorové schodiště s litinovým zábradlím a zábradlím.ve dřevě, které spojuje dvě patra; podlahy, v horním patře z osmihranných dlaždic od Tessieri (výrobce Lucca) a v přízemí z černobílého kostkovaného mramoru. Vnitřní výšky jsou asi čtyři metry a ložnice v horním patře mají „klenutý“ strop; v obytné části v přízemí s výhledem na Via Verdi jsou stropy vyzdobeny, jeden dobovými malbami a druhý odborně reprodukovaný specializovanými malíři.
Rezidence byla znovu zrekonstruována v roce 2009 současným majitelem.
Rezidence je vybavena nejmodernějšími technologickými systémy: podlahové vytápění se zásobníkem teplé vody instalovaným v roce 2012 s absolutní hospodárností řízení; centralizovaný systém odsávání prachu; klimatizační systém, čistička vody, poplašný systém, video intercom, výtah, stejně jako tradiční telefonní systémy a TV / satelitní zásuvky v každém pokoji.
Údržba vnitřních a vnějších zařizovacích předmětů a fasády byla opět provedena v květnu 2021.
Nemovitost má celkovou plochu přes 320 (tři sta dvacet) metrů čtverečních.
Poloha domu je velmi centrální: 50 metrů od nejprestižnější oblasti přímořské promenády Viareggio, 200 metrů od mola, 100 metrů od Gran Caffè Margherita a 150 metrů od trhu Logge.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB