Prodat Jiné (Obyvání), Paolisi, Benevento, Itálie, VIa Roma 47

Prodat - Cod. 43300

  • Typologie: Jiné (Obyvání)
  • Oblast: 198 m²
  • Pocet pokoju: 6
  • Podlazí: 3

Na úpatí řetězce Partenio v klidné oblasti plné zeleně v Paolisi (BN) v centrální oblasti a na hlavní silnici na Via Roma 47, PRODÁM samostatný byt se 7 pokoji (celkem 198 m2 včetně balkonů) v zrekonstruovaná starobylá budova s přístavbou garáže ve dvoře se zavřenými dveřmi, společný dům 300 m2 se staletou magnólií a 2 samostatné pozemky o velikosti 400 a 600 m2, které se nacházejí v urbanizované oblasti s možnou budoucí investicí.
Samostatný dům zahrnuje:
Přízemí: Kuchyně s kuchyňským koutem, jídelna, chodba, pokoj využívaný jako společenská místnost, komora, schodiště s malou koupelnou pod schodištěm, přístup do prostor na spaní, uzavřená garáž za domem a se zavřenými dveřmi.
1. patro: Chodba, ložnice s malou uzavřenou komorou pod schodištěm (možnost vytvoření vestavěné skříně), balkon s dvojitým oknem s výhledem na městskou magistrálu, velká koupelna s vanou, vstup na půdu, malý pokoj se vstupem do velké balkon s výhledem na řetězec Parthenium.
2. patro (podkroví): chodba, ložnice s oknem na hlavní silnici, velká koupelna s vanou a sprchovým koutem, ložnice se vstupem na velký balkon s panoramatickým výhledem na řetězec Parthenium.
Přístup: dle fotografie, dvojitý přístup na hlavní komunikaci města (ze vstupní haly budovy se zavřenými dveřmi a ze silnice přímo do domu); zevnitř přístup do svěží spoluvlastnické vily a na pozemky spojené s domem (vše uvnitř ze společného dvora se studnou a umyvadlem); přístup k domu a na pozemky i z plně urbanizované vedlejší komunikace;
Topení:
Nezávislé s: (kotel na metan) a/nebo termokrb v jídelně.

Služby: Poloha domu je výborná; nachází se v blízkosti centra města, kousek odtud jsou veškeré služby a nákupní centra; je to 40 km od Neapole, 30 km od Caserta, 25 km od Beneventa a 40 km od Avellino. O několik desítek metrů dál dorazíte na úpatí řetězce Partenio, kde se vypíná dlouhá rovinatá stezka lemovaná stromy v délce asi 3 km, kde se můžete vydat na pěší túru i na běžky mezi neznečištěnou přírodou charakterizovanou lesy a kaštanovými háji.
Poznámka: Možnost koupě pouze domu s přilehlou zelení (vilou) 300m společné.

pouze v případě vážného zájmu, žádné plýtvání časem.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB