Prodat Jiné (Obyvání), Guardia Sanframondi, Benevento, Itálie, Strada F M Guidi

Prodat - Cod. 40634

  • Typologie: Jiné (Obyvání)
  • Oblast: 140 m²
  • Pocet pokoju: 10
  • Podlazí: entrances from lower

Arthouse v Guardia Sanframondi je historická nemovitost v srdci středověké čtvrti města. Má 10 pokojů, dva balkony a 140 m2 zahradu, nemovitost je zasazena do podloží svahu a obsahuje různé vrstvy historie. Poskytuje úchvatný výhled dolů údolím do hor za ním a ze zdejších zahrad je relaxační přírodní prostředí a poblíž kaskádový malý vodopád. Jedná se o optimální tvůrčí útočiště s velkým obchodním potenciálem, které v uplynulém desetiletí fungovalo jako pětihvězdičkový penzion a ústup umělců a získal výjimečné recenze.

Dům má dva hlavní vchody, které jsou přístupné z pěších ulic, z nichž jeden je přes velkou chodbu s mramorovými schody. Hlavní vstupní chodba z horní ulice byla nedávno zrekonstruována a má dveře s bzučákem. Sdílí se se dvěma dalšími vlastnostmi. Hlavní ložnice a zadní pokoje jsou na pravé straně a kuchyň a všechny ostatní pokoje jsou na levé straně této chodby, což znamená, že dům je velmi univerzální se samostatnými pokoji pro hosty nebo pracovním prostorem.

Dům je situován na dvou úrovních a má dvě meziposchodové místnosti, výhody jak geotermálního chlazení, tak vytápění v létě i v zimě a jasnou perspektivu orientovanou na jih. Dveře do dolní ulice vstupují přímo do stáje a jejich místnosti by byly vhodné pro samostatný byt nebo prostor pro akce. Ulice nahoře i dole byly nedávno zrekonstruovány novými dlažebními kostkami, schody, osvětlením ve stylu vintage, lavičkami a květináčem, díky nimž je oblast obzvláště atraktivní.

Dvě hlavní ložnice (hlavní a kaple) mají balkony - hlavní ložnice má krytý balkon s nádherným panoramatickým výhledem na zahrady, vinné révy a olivy a obecně je zde krásný venkovský klid, který z něj činí vynikající tvůrčí útočiště.

V kuchyni a koupelně jsou mody, celkem jsou 4 umyvadla, jedna vana a jedna otevřená sprcha: všechny mají velký tlak vody. K dispozici je 80 litrový ohřívač vody Boschetti, který pracuje z elektřiny nebo z malého ohně pod ním; díky tomu je v zimě kuchyně velmi útulná a slouží jak sprcha, vana, tak tři ze čtyř umyvadel. Stěny v kuchyni a první koupelně mají vintage dlaždice, které je lemují až 1,8 metru. Ve střední kantýně (sklepě) je velká lednice s mrazákem a ve spodní (druhé) koupelně je pračka.

Na balkonech je spousta oken a okenních dveří. Všechny jsou prosklené jednotlivě a na dvou z balkonových okenních dveří jsou kovové bouřkové okenice. V hlavní ložnici je vysokorychlostní wifi systém, který slouží také kuchyni a kapli (a lze jej upravit tak, aby sloužil celému domu). V celém domě je dobrý a funkční elektrický systém, který by mohl být vyvinut v dolní a další zadní místnosti. Existuje několik vestavěných skříní a regálových systémů, jako ve spíži hned vedle kuchyně.

Dům bude částečně zařízen, po dohodě s majitelem o tom, co si chcete ponechat: např. postel královny v místnosti kaple, dvojitý futon ve svatyni, jednoduchý plynový sporák a velký rozkládací stůl v kuchyni, zásuvky a skříně, pohovky a židle.

Dům je v současné době obydlený a je konstrukčně zdravý, odolný proti větru a vodě, bezpečný a stabilní - byl renovován jednou rukou umělcem s minimálním rozpočtem a je pohodlný s elegantní jednoduchostí. V průběhu let hosté vždy oceňovali kouzlo a podivnost organického středověkého majetku! Majetek však lze vylepšit s minimálními investicemi a námahou, tj. Modernizovat část elektrické energie a osvětlení, upravit některé stropy a okna, vymalovat, přinést vybavenou kuchyň a ústřední topení.

Guardia Sanframondi má přibližně 5 000 obyvatel a prosperující mezinárodní společenství. Jeho středověká čtvrť prochází zdravým procesem zotavování a rozsáhlé místní, evropské a mezinárodní financování směřuje do bydlení, projektů a podniků ve staré i nové části města. (Pravidelně je k dispozici značné evropské financování jak pro renovace, tak pro zahájení podnikání.)

Existuje několik supermarketů, mnoho malých samoobsluh, řeznictví, drůbež a mléčné výrobky, obchody s oblečením a mnoho barů a cukrářských obchodů. Je tu rušný nedělní trh, kde si můžete koupit jídlo, oblečení, zboží pro domácnost a pověsit se s celým městem. Existuje nesčetné množství místních akcí a příležitostí ke kulturním výměnám a krásná pohostinnost: radnice krajanům velmi pomáhá a rada i občané jdou z cesty, aby zde zažili nezapomenutelný zážitek návštěvníků.

Guardia je dobře umístěné místo pro výlety městem, pobřežím a horami - jsme za hodinu jízdy od Neapole, pobřeží Amalfi, Pompejí a Capri a dalších ostrovů. Máme vlakové nádraží 15 minut jízdy od Guardie (Telese-Cerreto), které slouží Beneventu, Neapoli, Římu a dále. Naše nejbližší letiště jsou v Neapoli a Římě: obě jsou obsluhována veřejnou dopravou.

Všude kolem jsou přírodní rezervace a neuvěřitelné procházky, na severu je dokonce lyžování a do hodiny jízdy autem je mnoho nádherných venkovských památek a lahůdek. Guardia má status evropského města vína 2019 - má každoročně hojně navštěvovaný festival vína a sedmileté náboženské obřady, na které lidé cestují z celého světa. Ačkoli region Sannio není příliš ovlivněn cestovním ruchem, Guardia má pulzující anglicky mluvící komunitu, která se vyvinula za poslední desetiletí, protože jsme město dostali do mezinárodní pozornosti prostřednictvím populární americké televizní show.

Majitelka arthouse byla hlavním protagonistou zahájení renesance starého města, takže je ve městě obzvláště dobře propojená - drží klíče od města a je dvojjazyčná.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB