Prodat Domek, Frassinoro, Modena, Itálie, Via panigale

Prodat - Cod. 38121

  • Typologie: Domek
  • Oblast: 350 m²
  • Pocet pokoju: 15
  • Podlazí: 3

Severní Itálie. Apeniny. ve velkém parku Appennino tosco emilo. ve vysokém val dolo, unesco dědictví, neporušená příroda a středověká kultura. velký dům, který vám nabízíme, se nachází na středověké ulici Matilda di Canossa, která odtud procházela Římem. místní kamenný dům "bisciàr" postaven na konci 19. století zahrnuje pozorovací věž k řece Dolo, která se táhne do údolí (na mapě uvidíte trojúhelník s kotvením bodem uprostřed). Od 1100 s. věž byla věžovým domem a poté byla začleněna do budovy tří stávajících podlaží (první půdorys).
Potenciálně se ocitnete na trase udržitelného cestovního ruchu, který bude vyvíjen. budova je 1 hodinu jízdy od Sassuolo, Maranello (okruh Ferrari), Modena a rychlíku Reggio Emilia. k dosažení domu z údolní dolu řeky Dolo máte jen 20 km hory, protože obec románského panigálu se nachází 700 nad úrovní moře. Ale hora je vnitřní, takže budete mít nádherný výhled (#cusnamountan v istagramu) na apuánských pre-Alpách.
Obytný dům se všemi službami (plyn, voda, světlo, krby) je tři patra o rozloze 180 metrů čtverečních. Má tři položky. V plánu můžete vidět, že jsou zde: suterén s barelem, dílna a garáž. Přízemí se třemi staze, koupelnou, mini kuchyňkou. První patro se dvěma místnostmi, kuchyňkou a koupelnou. Podkroví je přístupné se zatahovacími schody z tohoto podlaží, ale není obytné.
Na jihu (odkud dorazí horský vítr) je umístěna stodola, která se v přízemí vrátí se dvěma okny na horách a klenutým porticím na nádvoří. Klesněte dolů. Podlahy jsou připojeny. Dostupné služby: elektrická a síťová voda. Ze stabilního přístupu do studny majetku. Námořní metry, které mají být obnoveny 160 + mezanin pro výšku stodoly 6 metrů
Ve dvoře se obnoví další 18 m2 garáže. V objektu se nachází malý pozemek s ovocnými stromy, zeleninová zahrada a drůbež + úschovna.
Stodola a stodola jsou v místním kameni, ale budova pochází z roku 1960, stejně jako garáže ve dvoře.
Dům má 26 oken a vchodů. V prvním patře, kde bydlím, jsou nová svítidla a dvojité okna běží po schodišti (11 nových). Zatímco balkónové dveře jsou stále nerozhodny, zda je změnit s oknem nebo dveřmi, aby vytvořili nezávislý přístup k p1 zvenčí. Výběr vám.
Topení v přízemí je s plynovými konvektory pro každý pokoj, zatímco u p1 jsou termosifony s vodou řízené termostatem připojeným k plynovému kotli na podlaze suterénu. Kotel dodává na obě podlahy horkou vodu. Na p1 jsou také dvě dřevěná kamna, jedna v kuchyni a druhá v obývacím pokoji. Zůstanou. Elektrické a hydraulické systémy byly v roce 2014 obnoveny (kromě v koupelně p1) a vloženy do skleněné vaty v podkroví pro tepelnou izolaci.
Dům je vybaven dobovým nábytkem a s výjimkou několika kusů a obrazy a nábytek jsou prodávány zařízené.
Vesnice, v níž je budova umístěna, je uzavřená, takže není tam žádná automobilová doprava. Po 50 metrech pokračuje cesta do lesa, dokud nedosáhnete přehrady před údolím. Možnost plachtění v mtb a pěšky.
Území a konsorcium a nákup zahrnují nákup podílu konsorcia, jehož cena je 25 eur / rok. Konsorcium na rekultivaci půdy pracuje v ní, aby udrželo údolí v hydrogeologickém pořadí. Plynárenská síť je z vesnice a náklady jsou počítadlem. Elektrická rozvodná síť je národní - celá - a jde ke spotřebě. Vodovodní síť je místní a jde na pult. Jiné poplatky za služby jsou odpadky, které jde do domácích metrů, je 140 eur ročně. Webové připojení je možné jak ze satelitu, tak z optických vláken (od roku 2020). Součástí je satelitní TV.
Prodává se ve skutečnosti a dvakrát notáři podle vašeho výběru. Kompromis nebo slib prodeje vyžaduje polovinu prodejní ceny a listinu do šestiměsíčního volného stavu (domov bez osob a osobních věcí) zůstatek. Cena notáře (1.500 euro) není zahrnuta. Objekt je kategorie A03 a katastrální příjem je 536,86.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB