Prodat Dům, Carpi, Modena, Itálie, Corso Fanti

Prodat - Cod. 38358

  • Typologie: Dům
  • Oblast: 2500 m²
  • Pocet pokoju: 20
  • Podlazí: 0

Prestižní historický palác, známý jako Palazzo Bonasi-Gandolfi, a nachází se na nejvýznamnější ulici Carpi, malém městě Modena.
Objekt, který byl postaven v roce 1785 jako ušlechtilé bydlení, hostil ty nejprestižnější rodiny. Získejte například nahrávky slavných jmen jako Vittorio Emanuele I di Savoia a Francesco V Ferdinando Geminiano d'Asburgo-Este.
Palác, který je nyní kompletně zrenovován, po mnoha letech strukturální konsolidace a důkladných restaurátorských prací má nádhernou exponovanou kamennou fasádu a pokrývá plochu asi 2500 m2. Na zadní straně se rozvíjí velké nádvoří dlážděné oblázkami řeky, které se táhnou do krásné a útulné zahrady ornované různými druhy stromů.
Budova je členěna na třech úrovních. V přízemí naleznete centrální chodbu, porcelán a fresku, která vede k vnitřnímu nádvoří a podlahám, přístup k nim je povolen luxusním kamenným a mramorovým schodištěm.
Ve vyšších patrech, ušlechtilých podlahách, najdete nádherné fresky a jemně zdobené pokoje s okrasnými motivy a ořechovými podlahami ve stylu Versailles s 15 ložnicemi a 11 koupelnami.
Nemovitost je vybavena nejmodernějšími technologickými a rostlinnými budovami: ve skutečnosti je zde systém podlahového vytápění a výtah.
Budova se hodí k různým účelům: od luxusního bydliště až po elegantní restauraci až po luxusní hotel nebo jako prostor pro výstavy všech typů a úrovní a které mohou být použity pro různé kombinace.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB