Prodat Domek, Bagaladi, Reggio Calabria, Itálie, via jelasi

Prodat - Cod. 30020

  • Typologie: Domek
  • Oblast: 13000 m²
  • Pocet pokoju: 4
  • Podlazí: 2

Zemědělská půda na prodej míst olivových v Bagalkot (RC) z asi 13.000 metrů čtverečních, s připevněno:
1) starý statek z velmi pevných základech, v přízemí se skládá ze sklepa a dvě stodoly ve výborném stavu vybavené veškerým příslušenstvím, které byly kdysi používané pro chov zvířat. Zatímco v prvním patře dva poměrně velké pokoje a kuchyň s peci na dřevo v dobrém stavu s světla a vody pravidelně připojen.
2) nově postavené budovy (1985), 100 metrů čtverečních, se skládá z: tři pokoje, kuchyň a koupelnu s velkou chodbou ve výborném stavu za předpokladu vodou napojen na městské inženýrské sítě a světla. Uvnitř objektu je soukromá silnice, která prochází olivové háje a končí v přední části "vchodu do domu. K dispozici jsou také duby, třešně, hrušky a několika šrouby jahoda hrozny a bobule, stejně jako bylinky, jako je měsíček, pampeliška, mateřídouškou, oregano, atd .. Zvláště důležité jsou široce otevřené prostory zelených, která by umožnila možnost výchozích farmu nebo farmu se všemi jeho pohodlí, vzhledem k extrémní blízkost moře oblastech a podobně hora s Gambarie.
To dává možnost výměny a případně pronájmu

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB