Prodat Venkovská usedlost, Scilla, Reggio Calabria, Itálie, via fata morgan

Prodat - Cod. 28196

  • Typologie: Venkovská usedlost
  • Oblast: 80000 m²
  • Pocet pokoju: 5
  • Podlazí: 0

O prodeji majetku v Itálii na Messinskou úžinu.

Na prodeji nemovitostí v Itálii, Kalábrie (v provincii Reggio Calabria, v blízkosti Skyllou) více než 80.000 m2, vhodné k rozvoji turistického zařízení, nebo jen pěkný dům pro dovolenou nebo žijí. To je obzvláště krásná oblast velmi divoké a scénické, s jedním z nejkrásnějších pohledů na Mediterraneo. Tato nemovitost je asi 150 metrů nad mořem, je starý zřícenina ve špatném stavu (ale mohl být rekonstruován), ze které si můžete vychutnat výhled na Liparské ostrovy, Messinskou úžinu s Ganzirri jezer, Scilla hrad, který patřil Ruffo Kalábrie a vesnice, která leží na úpatí kopce. Můžete dosáhnout nemovitost nachází na kopci s výhledem na moře přes rychlý přehled kamene mezek dráhy, která sahá až Římané. (Starověký Popilia) Všechny kopec je vyrobena z teras kdysi používaných pro pěstování vinné révy.
V současné době je nemovitost částečně osázené olivovníky, citrusy, ovoce a zeleniny, zbytek je obklopen krásným dubovým lesem. Klima je vynikající po celý rok a nikdy není mlha. Nejatraktivnější rysem je, že je uprostřed typické středomořské přírody, kde, pokud chcete, můžete slyšet zvuk vln od moře zatímco zůstane v naprostém soukromí; Nicméně, v několika málo minut se můžete dostat sousedních zemích, kde, a to zejména v létě, existují nočních klubů a restaurací, které podávají výborné pokrmy z ryb nebo produkty. Místo se nachází pouhých 25 km od Reggio Calabria, krásné město s letištěm, s mnoha turistických atrakcí, včetně slavného Riace bronzy. Hledám vážné acquirent a opravdu zájem v tomto jedinečném místě.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB