Pronájem Vila, Neviano, Lecce, Itálie, Via Rodolfo Graziani

Pronájem - Cod. 34184

  • Typologie: Vila
  • Oblast: 230 m²
  • Pocet pokoju: 8
  • Podlazí: 1

RESIDENCE NEVIANESI - Pretty samostatně stojící vila se zahradou v typické vesnice v srdci Salento, Neviano. Od křiku av létě jen několik kilometrů od renomované přímořských letovisek (10 min. Od Gallipoli).
7 pokojů, 5 ložnic, 6-12 lůžek. Ideální pro 2/3 rodiny nebo skupiny přátel. 2 vchody jeden z obytného prostoru, jeden ze spaní, po zahradě (tj otáčí kolem vily) lze také přistupovat přímo z kuchyně. V kuchyni komunikuje se zahradou přes velkou posuvnými dveřmi (tři metry) od dokonalý čtverec o rušným nočním životem a stolovat pod širým nebem. 2 velké koupelny s velkým sprchovým koutem (2-3 osoby) jedna s vanou, kuchyň, obývací pokoj s krbem, 4 ložnice + v patře všichni nezávislí (pokoje jsou přístupné z chodby), výhled, venkovní sprcha. K vile patří všechno (TV, kuchyň s troubou, lednicí, pračkou ....) je dobře zařízené, čisté a funkční. Krabice a povlečení jsou k dispozici samostatně. Na požádání mohu poslat více fotografií vily a na město.
Vila není v zemi, ale v rezidenční čtvrti Neviano, město v srdci Salento, obklopen krajinou s olivovými háji a starými kamennými budovami. V obci jsou supermarkety, obchody, restaurace, pizzerie, bary
Místo je opravdu strategická! 10 min od Jónského moře plážových letovisek, jako je Gallipoli a S. Caterina (který, jak málo známé radu k návštěvě), zde si můžete najít jak pláží útesy; 20 minut od Lecce, hlavním baroka; 25 min od Otranto na Jadranu; 25 min od Santa Maria di Leuca extrémní špičkou paty kde Jónské a Jaderské setkávají (board of programu denně zde).
Podrobná mapa Salento, bude Salento turistické trasy (na pobřeží i ve vnitrozemí) a časopisy s příhodou být k dispozici.

Aktivity v 5-10 km: plachtění, tenis, vodní sporty, noční klub, lázně, potápění, windsurfing, pláž s plavčík, rybolov, zábavní park, kino, divadlo.
Od € 450 za týden nebo 250 € za víkend (3 dny) v závislosti na ročním období.
Vila je také na prodej

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB