Pronájem Vila, Foiano della Chiana, Arezzo, Itálie, Via Porto 18

Pronájem - Cod. 25626

  • Typologie: Vila
  • Oblast: 230 m²
  • Pocet pokoju: 4
  • Podlazí: 3

Externí

Tato vila se nachází asi jeden kilometr od Foiano della Chiana, krásné etruské městského centra v provincii Arezzo, s obchody, restauracemi a služeb všeho druhu. Arezzo, Siena, Montepulciano a Florence jsou v blízkosti, zatímco krásné obci Cortona je jen pár kilometrů.
Tento pohádkový vila v provincii Arezzo zve hosty k relaxaci a odpočinku v toskánském venkově, zasazené mezi kopci, zlaté slunce, víno úžasný a jedinečný kuchyně. Hosté si mohou požádat o transfer z letiště, výlety s průvodcem, stravování, kurzy vaření a dalších aktivit, jako je rybaření, golf, jízda na koni, jízda na horském kole a ještě mnohem více.
Vila byla postavena v roce 1925 a prošel několika rekonstrukcemi a expanze v průběhu let nabídnout všem moderním komfortem. Jen u vily je krásný bazén obklopený klasických italských zahrad a soch. K dispozici je také dva body gril, vana 6 sedačková a finská sauna pro 8 osob v blízkosti bazénu, které si můžete vychutnat hosté výhradně v průběhu celého roku, několik altánem a lehátky. K dispozici je také osmiboká kašna a další altán se stolem a židlemi. Součástí hotelu je také stolní tenis, stolní fotbal nebo fotbal, fitness vybavení, 6 horské kolo se volně použity hosty a dětské hřiště pro děti.
Vila je rozdělena na dva apartmány rodinný dům s příčkou ve svislé 26cm plných cihel a jeden z nich obývá majitel, který má vlastní samostatný vchod a příjezdová cesta bránu, aby byla zajištěna maximální soukromí pro hosty, kteří se výhradní využití celé zahradě bazénu, sauny a horké vířivé vany.
 

Interiér

Vila má 4 prostorné ložnice a pohodlné, což se může ubytovat až 10 + 2 osoby. Všechny jsou vybaveny televizí, a jeden z nich má dokonce i své vlastní venkovní prostor. K dispozici je velká společenská místnost s pohovkami, TV se satelitním příjmem, elegantní míst, velký krb s posezením po stranách a stolem pro 12 osob, v přízemí je také plně vybavená kuchyň. Hostům je pět koupelny, jedna na každém patře vily a dvě koupelny ve vnější závislosti.


Svatby

Tento pohádkový vila v provincii Arezzo je ideálním místem pro uspořádání svatby a jiné zvláštní události. Statek se může ubytovat až 1000 míst k sezení z velké zahradě, a je zde velký bazén s podlahou, která se může ubytovat až 300 osob sedících. Kuchyně pro stravování a 2 koupelny pro muže a ženy jsou na závislost a tam je parkoviště až pro 250 aut. Pro náboženského obřadu je docela země kostel v roce 1600 na asi 150 metrů od vily.
Tento pohádkový dům v Arezzo prestižní a pohodlné, je ideálním místem pro perfektní svatbu a vysněné dovolené.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB