Pronájem Třípokojový, Squillace, Catanzaro, Itálie, Via S.Matteo

Pronájem - Cod. 42375

  • Typologie: Třípokojový
  • Oblast: 70 m²
  • Pocet pokoju: 4
  • Podlazí: Terra

Pronajměte si realitní jednotku o velikosti 70 metrů čtverečních ve Squillace (CZ), která se nachází v přízemí sugestivní a fascinující budovy z počátku 17. století, která je strukturována následovně: ložnice s manželskou postelí, jednolůžkový pokoj, koupelna, obývací pokoj, kuchyň a šatna. Nemovitost je přístupná ze společného příslušenství cenným vstupním portálem do objektu z místního kamene se střídavě opracovanými kosočtvercovými kvádry s volutami a obdélníkovými kvádry. Práce místních dělníků té doby. Z kryté vstupní haly, která je zakončena nádherným tufovým obloukem s místní kamennou podlahou a centrální okapnicí, se vstupuje na nekryté patio, které prosvětluje vnitřní nádvoří. Po kamenném oblouku se vstupuje do elegantního dvora budovy s centrálním kamenným schodištěm orámovaným dalším obloukem s pilastry a bočními hlavicemi s oválnými okuly.
Nemovitost se nachází v centrální oblasti, před magistrátem, několik set metrů od hlavního náměstí a katedrály, stejně jako od náměstí Piazza Castello a jmenovce, který dominuje vesnici a zálivu Squillace na Jónském moři . Dostatek parkovacích míst v bezprostřední blízkosti a možnost ubytování domácího mazlíčka.
Nemovitost je krátkodobě pronajímána k bydlení

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB