Pronájem Domek, Marina di Cardedu, Ogliastra, Itálie, Località Marina di Cardedu

Pronájem - Cod. 40956

  • Typologie: Domek
  • Oblast: 180 m²
  • Pocet pokoju: 8
  • Podlazí: T

MÁME DVA DOMY, UMÍSTĚNÉ V MARINA DI CARDEDU, KAŽDÝ ROZDĚLENÝ DO ČTYŘI PŘIPOJENÝCH A NEZÁVISLÝCH BYTŮ.
DŮM, VYROBENÝ Z ČTYŘI PŘIPOJENÝCH DVOULŮŽKOVÝCH APARTMÁNŮ, DVA V PŘÍZEMÍ A DVA V PODLAHĚ NAD RÁMEM, JE O 90 MT. Z MOŘE (MUSEDDU PLÁŽ).
DRUHÝ DŮM, VYROBENÝ Z ČTYŘI PŘIPOJENÝCH A NEZÁVISLÝCH TŘI POKOJŮ, DVA V PODLAŽÍ A DVA V NADPODLAŽÍ, JE SITUOVÁN V PANORAMATICKÉ POLOHĚ O 900 M. Z MOŘE A Z OSTATNÍHO DOMU.
JE MOŽNÉ PRONÁJEM BYTŮ INDIVIDUÁLNĚ NEBO CELÉHO DOMU ZVLÁŠTĚ PRO SKUPINY PŘÁTEL A / NEBO RELATIV.
KAŽDÝ DVOULŮŽKOVÝ BYT SE skládá z DVOJLŮŽKY, VESMÍRU NEBO NICHE S JEDNOU NEBO BUNKOVOU LŮŽKOU, KOMPLETNÍ KOUPELNY SE SPRCHOVÝM BOXEM, MALÉHO OBÝVACÍHO MÍSTA S KUCHYNKOU A JEDNOU POKOJÍ, VERANDOU NEBO KRYTOU TERASOU A EQUIPOU. VNITŘNÍ NÁDORÍ SE ZAHRADNÍM NÁBYTKEM A Houpačkami pro děti pro běžné použití. DALŠÍ VELKÁ ZAHRADA, VE KTERÝCH JSOU K DISPOZICI PRO KAŽDÝ BYT K DISPOZICI ZA KAŽDÝ BYT BARBEK, PRACÍ STROJ, VNĚJŠÍ SPRCHA A PRIVATP.

TŘI POKOJE SE skládají ze dvoulůžkové ložnice, třílůžkové nebo čtyřlůžkové ložnice, obývacího pokoje s dvoulůžkovou pohovkou, kuchyňkou, plnou koupelnou se sprchovým koutem, vnitřní nádvoří ve dvou apartmánech na přízemí v přízemí KTERÉ PRO KAŽDÝ APARTMÁN JSOU VYHRADENÉ TABULKY A ŽIDLE, KTERÉ NEBUDOU JÍT VENKOVNÍ. TOTO JE BARBECA A DVA VENKOVNÍ SPRCHY PRO SPOLEČNÉ POUŽITÍ. PARKOVÁNÍ REZERVOVÁNO PRO KAŽDÁ DVOU AUTA.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB