Pronájem Čtyřpokojový, Viareggio, Lucca, Itálie, via silvio pellico 62

Pronájem - Cod. 43447

  • Typologie: Čtyřpokojový
  • Oblast: 40 m²
  • Pocet pokoju: 1
  • Podlazí: 1

Vítejte v našem exkluzivním apartmánu s panoramatickou terasou! Tento podmanivý prostor byl navržen tak, aby našim hostům poskytl nezapomenutelný zážitek, kombinující luxusní komfort s úchvatným výhledem na okolní město.

Před apartmánem se rozprostírá nádherně zdobená terasa. Zde si můžete vychutnat relaxační atmosféru, ponořenou do klidu a intimity tohoto soukromého prostoru. Strávte dny opalováním na našich pohodlných lehátkách nebo si dopřejte chvíle čisté relaxace na našich pohodlných sedadlech a vychutnejte si podívanou, která se před vámi odehrává.

Uvnitř bytu najdete vytříbené prostředí, vkusně zařízené as důrazem na nejmenší detaily. Teplé barvy stěn, designové akcenty a elegantní nábytek vytvoří atmosféru kouzla a relaxace.

Hlavní ložnice je oázou klidu s pohodlnou plyšovou manželskou postelí velikosti King, prémiovým ložním prádlem a plyšovými polštáři. Hosté budou mít také přístup do velké šatní skříně, kde si mohou uložit své osobní věci.

Koupelna je designovým mistrovským dílem s luxusní vanou a moderní dešťovou sprchou. Zde se můžete věnovat autentickému zážitku pohody a relaxace.

V bytě je také plně vybavená kuchyň, ideální pro ty, kteří si chtějí připravovat vlastní jídlo. Jídlo si můžete vychutnat na terase s panoramatickým výhledem nebo uvnitř v okouzlujícím jídelním koutku.

Byt se nachází na via silvio pellico 62, velmi blízko hlavních turistických atrakcí a historického centra
Vítejte v našem exkluzivním apartmánu s panoramatickou terasou! Tento podmanivý prostor byl navržen tak, aby našim hostům poskytl nezapomenutelný zážitek, kombinující luxusní komfort s úchvatným výhledem na okolní město.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB