Prodat Vila, Pula, Cagliari, Itálie, Santa Margherita di Pula

Prodat - Cod. 38826

  • Typologie: Vila
  • Oblast: 300 m²
  • Pocet pokoju: 5
  • Podlazí: 0

Nabizim vilu na Sardinii (ITA) ,3 loznice, obyvaci pokoj,vybavena kuchyne, 2 koupelny s WC, pracka, 2 terasy , veranda a s krbem na grill + zahrada se sprchou a s bujnou vegetací , cca 300m2 . Jedna se o exklusivni residenci v jizni Sardinii s bazenem a tenisovymi kurty u more.Lokalita se jmenuje S.Margherita di Pula a nachazi nedaleko letiste Cagliari ,cca. 50 Km.
Z vily je nadherny vyhled na more, ke kteremu se dostanete autem do 5min nebo pesky do 15 min. V blizkosti samozrejme jsou restaurace , supermarkety , spousta plazi k vyberu, inzerovane v nejprestiznejsich casopisech na svete. Vylety do jeskyne , starověkých římských měst atd.

Primo od majtele, takze neni v cene vyuctovana zadna provize!

Cena 290 000 € k jednani pri rychle domluve


Sardinie je autonomní oblastí Itálie a nákup realit proto probíhá obdobným způsobem jako u nemovitostí v Itálii. Před nedávnem došlo na Sardinii k omezení výstavby nových objektů na pobřeží. Reality na Sardinii se tak mohou stát zajímavou investiční příležitostí, protože lze předpokládat, že cena nemovitostí na pobřeží Sardinie bude stoupat.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB