Prodat Vila, Polesella, Rovigo, Itálie, Via Sturzo 1

Prodat - Cod. 38851

  • Typologie: Vila
  • Oblast: 350 m²
  • Pocet pokoju: 5
  • Podlazí: 1

Vila, postavená na počátku sedmdesátých let s promyšlenými architektonickými formami a kvalitními úpravami, se rozkládá na ploše 346 metrů čtverečních rozložených na dvou podlažích a nachází se na obdélníkové zahradě o rozloze 10.000 m2 přístupné dvěma samostatnými vchody umístěnými na zpevněných cestách kolmé.
Tato nemovitost je vhodná pro použití v nádherné rezidenční vile nebo malém luxusním hotelu a je navržena kompletně zrekonstruovaná s nejkvalitnějšími materiály a podle nejnovějších akvizic, pokud jde o energii a odolnost proti zemětřesení. Projekt, který je zde prezentován, může být zřejmě externě i interně upraven a upraven podle vlastního uvážení kupujícího. V přízemí je možné vytvořit dvě světlé a prostorné obývací a jídelní místnosti otevřené na exkluzivních verandách, místnost vyhrazenou pro kuchyňský kout a dvě technické místnosti. V prvním patře jsou minimálně tři majestátní pokoje s velkou terasou a připojenou koupelnou s vířivkou a soukromým relaxačním / wellness centrem.
Obrovská zahrada je navržena tak, aby pojala luxusní plavecký bazén, fotbalové hřiště o pěti stranách a tenisový kurt, velkou plochu pro grilování, třígaráž a tři parkovací místa.
Vila se nachází pár minut jízdy od nejkrásnějších měst v severní Itálii, jako jsou Benátky, Verona, Padova, Ferrara, Bologna, Abano Terme, moře a parky Po Delta, panoramatická cyklostezka podél pohoří VenTo. “(Benátky-Turín).
Nemovitost je možné koupit iv současné době bez restrukturalizace.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB