Prodat Vila, Marciana Marina, Ostrov Elba, Itálie, Loc. Fenicia

Prodat - Cod. 27125

  • Typologie: Vila
  • Oblast: 8000 m²
  • Pocet pokoju: 2
  • Podlazí: 3

Soukromý prodej Villa Fenice okouzlující vila na třech úrovních, který se nachází v obci Marciana Marina - Elba Island, Toskánsko, Itálie.
Elba Island je 224 čtverečních kilometrů a se nachází pouhých 10 km od pobřežního města Piombino, třetí největší italský ostrov po Sicílii a Sardinii a největší v Toskánského souostroví. Teprve nedávno se stal součástí Národního parku Toskánského souostroví je společně s ostrovy Pianosa, Capraia, Montecristo, Giglio a Giannutri.
Ostrov je rozdělen do 8 obcí (Portoferraio, Campo nell'Elba, Capoliveri, Marciana, Marciana Marina, Porto Azzurro, Rio Marina e Rio nell'Elba) s celkovou populací asi 30.000 obyvatel, který během léta výrazně zvyšuje.
Vynikající trajektem služba existuje a malý soukromý civilní letiště otevřené pro komerční lety spojuje Elba s několika evropskými městy, jako jsou Altenrhein, Berna, Firenze, Friedrichshafen, La Chaux de Fonds, Lugano, Milán Linate, Monako, Pisa, Sion a Zurigo.
Marciana Marina je jedním z nejdůležitějších měst na ostrově a nachází se na úrovni hladiny moře, s téměř 2.000 obyvateli. Podnebí je teplé a mírné s průměrnou roční teplotou okolo 16,2 ° C.
Tam je malý přístav s názvem Circolo della Vela a tři hlavní pláže, Il Moletto, které se nachází podél pobřežní města, zatímco La Fenicia a La Fenicetta jsou blízko The Medicea věži, která byla postavena na ochranu města v šestnáctém století z časté pirát invaze.
Promenáda se od staré části města zvané Il Cotone aľ Medicea věže zachovala původní architektonické a urbanistické funkce v 18. století, tak typické pro pobřežních měst Toskánska a Ligurie.
Villa Fenice, historicky státním majetkem lukostřelba pole, je anti-seismické, zkonstruoval za použití nejmodernější technologie rostlin.
Je rozdělen do tří pater:
- O přízemí se skládá z kuchyně a otevřený prostor obývacího pokoje, 2 ložnice, koupelna
- Mansarda
- Garáž a úložný prostor kabriolet do hospody
V hotelu je výhled na moře 180 °, včetně fantastického hlediska, která nabízí výhled na záliv Marciana Marina, obklopený cca. 8000 metrů čtverečních středomořskou vegetací, Pines, která se nachází ve většině vyhrazené a exkluzivní části města s průvodci na Fenicetta Beach.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB