Prodat Vila, Magomadas, Oristano, Itálie, Noesala-Lungomare Alabe

Prodat - Cod. 38327

  • Typologie: Vila
  • Oblast: 140 m²
  • Pocet pokoju: 5
  • Podlazí: p. terra +1
  • Majetkové poměry: Excellent

Dům snů u moře
Na Sardinii, středozápadním pobřeží, přístavu Magomadas, nedaleko Bosy, ve velmi klidné oblasti a čistém moři, prodávám samostatně stojící dvojdomek obrácený k moři, renovovaný v roce 2015 s kritérii úspory energie, s termálním pláštěm. Video monitorovací systém je nastaven. Krajina v této oblasti je velmi krásná, nekontaminovaná, plná olivových hájů a vinic pro výrobu vína Malvasia, velmi ceněná a již se stala místem pobytu mnoha cizinců, kteří zde žijí po dlouhou dobu, protože mírné podnebí . V přízemí samostatný třípokojový byt o ca. 60 m², S kuchyní, obývacím pokojem s rozkládací pohovkou, ložnicí s manželskou postelí, koupelnou se sprchou. Energetická třída D.
Před domem velká soukromá veranda o velikosti 30 metrů čtverečních. pěkný pobyt venku a na straně domu další prádelna s toaletou a sprchou, s vnějším přístupem.
Nahoře náměstí cca. 80 metrů čtverečních, světlý otevřený nábřežní pokoj s kuchyní a obývacím pokojem, koupelna se sprchovým koutem, okenní skříň s umyvadlem, pračka, mrazák a police, 2 dvoulůžkové pokoje. Energetická třída C. Všechny pokoje jsou velké a světlé. Střecha je vyrobena z odhalených laminovaných dřevěných trámů, izolovaných a větraných. Dokončete velkou terasu s výhledem na moře o rozloze 25 metrů čtverečních. s přístupem z obývacího pokoje i kuchyně, s nádherným panoramatem a vyvýšeným nad okolními domy. Další samostatný balkon s výhledem na ložnici. Schodiště, prahy, parapety a žulové povrchové úpravy. Žádné poplatky za kondominium.
vybavení: okna s dvojitým zasklením a sklopením a otočením, klimatizace nahoře, výsuvné markýzy, moskytiéry, pračky, 1 myčka, lednice, vodní rezervy, satelitní anténa. Vyhrazené náměstí pro 2 auta, sestup k moři za pár minut. stojící. Zdarma veřejné parkování ve vzdálenosti 20 metrů. Dům nemá vlastní zahradu, ale je obklopen rostlinami.
Centrální poloha pro návštěvu Sardinie. Asi za hodinu se dostanete na Alghero (60 km vzdálené letiště Fertilia) a Oristano. Atrakce v okolí: plavání, rybolov, windsurfing, kanoistika, jízda na koni, potápění, paragliding a horolezectví.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


Ad Přidal Soukromé
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB