Prodat Vila, LAGO DI COMO, Como, Itálie, via mandelli

Prodat - Cod. 25437

  • Typologie: Vila
  • Oblast: 350 m²
  • Pocet pokoju: 12
  • Podlazí: 4

Lake Como -Montorfano-
Nemovitost se nachází v dominantním postavení (tzv "Belvedere"), nejkrásnější a exkluzivní okresu, přímo na Monte Orphan, s výhledem na jezero a les za sebou. Perfektně se nachází v rezidenční souvislosti s absolutní hodnotě. Soukromí je také vzhledem k tomu, že cesta do vily končí u stejné. Současně není izolován vzhledem k druhé skříni, a to zajišťuje bezpečnost. Vpředu (jih) je jezero a na druhé straně můžete obdivovat Golf Club Villa d'Este se svou Club House a louky věnovaných tomuto sportu. Na východě si můžete prohlédnout světla večerní Milan zázemí. Na západě, budete se divit, impozantní řetězce Monte Rosa. Na severu (za domem) se nachází les s pozůstatky z Castrum Frederick Barbarossa.
Nově postavená vila v moderním stylu se střechou mědi a lícových cihel celých čísel.
V současné době se skládá ze 2 samostatných apartmánů, ale připojen na 4 podlažích. Tato oblast je asi 350 metrů čtverečních.
Hlavní Apartmán se skládá takto:
P.T. vstup do živých double s dvojitou výškou, krb, velká okna s odolného plným výhledem na jezero, přístupem na zahradu a terasu 70m2 v okolí nemovitosti na třech stranách; kuchyňská linka, vybavena, zdivo na míru s pevnými dveřmi, přístup na zahradu a terasu, velké okno poklop klenutá katedrála sklo komunikaci s hospody; koupelna s oknem dresinkem a sprchovým koutem; velký sklep / jídelna s krbovými kamny.
Suterén: spíž / prádelna; Žehlení; kotelna; komora a vinný sklep. Celá oblast je možné použít jako ubytování pro úředníky i otevírací nezávislý přístup do zahrady.
První patro: Original loft / studio s ostatními kachlovými kamny a výhledem na obývací pokoj; ložnice pro hosty jezero přední s přístupem na zahradu; velký pokoj s dvoulůžkem, šatní skříní na míru; velká koupelna s vanou zdiva.
Druhý apartmán má vchod, topení a alarm systém nezávislý a je následující: velká ložnice s šatnou; žijící na horním patře s americkou kuchyní; velký podkrovní / komora; koupelna zdivo s masážní vanou a sprchovým koutem.
Příslušenství: osázené zahrady na 2000 m² šikmých k jezeru; Nádrž s hydraulickým čerpadlem pro sběr dešťové vody pro zavlažování; velké plochy pro úkryt, nástroje a dřeva; schodišťový výtah, venkovní; alarm systém; telefony, video telefony a interphono; garáž pro 6 aut; automatická vrata; nábytek na míru; prosklené termální break; podlahy a italské keramiky a kování, měděné střechy, lícových cihel celek, garáž pro 6 aut atd
Během několika minut se můžete projít na všech hlavních služeb (supermaket, Trafika, Tabák, lékárna, pošta, radnice, banka, restaurace, bary, zmrzlina salon, autobusová zastávka atd
Možnost venkovního bazénu.
Možnost více podlahová plocha o 20%.
E "na prodej s částečným luxusní zařízení opatření.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB