Prodat Vila, Alghero, Sassari, Itálie, Tanca de les Peras

Prodat - Cod. 32642

  • Typologie: Vila
  • Oblast: 500 m²
  • Pocet pokoju: 12
  • Podlazí: 2

Nově postavená samostatná vila na venkově a pouhých 10 minut od centra města Alghero, jeho pláží, obchodů, restaurací a supermarketů a 25 minut od mezinárodního letiště.

Postavena na 2 podlažích s obytnou plochou 150 m2 v nejvyšším patře, která se skládá z ložnice s manželskou postelí, koupelny, plně vybavené nové kuchyně, komora a přístup do samostatné dvoulůžkové ložnice a koupelny v přízemí. Všichni jsou obklopeni venkovní terasou přístupnou přes dvojité skleněné francouzské okno s nádherným panoramatickým výhledem a množstvím světla.

Přízemí se skládá ze dvou prostorných, samostatných, samostatných bytů, které vytvářejí příjmy z sezónního rekreačního pronájmu v oblasti 24 000 eur během 10 týdnů s potenciálem zvýšit.

Jeden apartmán má dvě dvoulůžkové ložnice, koupelnu a velký otevřený obývací prostor s kuchyní.
Apartmán dvě je dvoulůžkové (jedna en suite) a další ložnice se dvěma samostatnými lůžky, velká obývací část, koupelna a kuchyň.
Obě apartmány jsou orientovány na jih, dvojité sklo s velkými francouzskými okny a těží z velkých, stinných, slunečních teras a výhled na bazén.

Nemovitost se má prodávat včetně veškerého nájemního nábytku, takže kupující mohou okamžitě začít podnikat.

Bazén je 9 metrů 4 metry a zahrnuje čistící robot a lehátka.

Objekt se nachází v přírodě, je oplocený a uzavřený a sedí na pozemku o výměře jeden hektar po soukromé silnici s fantastickým výhledem na pole a lesy, což je chráněná půda, na které nelze postavit.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


Ad Přidal Soukromé
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB