Prodat Venkovská usedlost, Noto, Syrakusy, Itálie, san lorenzo

Prodat - Cod. 35783

  • Typologie: Venkovská usedlost
  • Oblast: 110 m²
  • Pocet pokoju: 50
  • Podlazí: terra

Prodávám pozemek o rozloze 7.800 metrů čtverečních, který se nachází v městě Noto (SR) C.da San Lorenzo, s chalupou, která má být kompletně obnovena o rozloze přibližně 120 metrů čtverečních, pravidelně skládaná jako budova před rokem 1940 a okamžitě skládaná a přestavitelná. Nemovitost musí být zbořeno a kompletně přestavěno.
Stále existují staré staré krytinové kryty (starožitné ručně vyrobené terakotové dlaždice) a staré kamenné rohy, které jsou opět použitelné pro novou konstrukci. Objekt je bývalý Palmento a na jedné straně je asi 5,50 m vysoký. a stále obsahuje vnitřní kamenné pánve pro sběr muštu i originální dřevěné trámy.
Pozemek má třístupňový přístup, který se dá dostat zpátky ze San Lorenzo na starou železniční stanici a poté na státní silnici 115 a od frontu přímo k silnici, která spojuje 115 Noto-Pachino státní silnici s městem San Lorenzo . koně mezi druhou a třetí cestou.
Pozemek se nachází 350 metrů od pláže San Lorenzo (viz foto) a 1 km a půl od pláže Citadel de Vendicari.
Pozemek je uložen jako zemědělská půda a nelze jej dále budovat kvůli blízkosti Vendicari.
Pozemek je bez omezení nebo hypotéky, prodejní cena je v současné době 110 000,00 Kč sjednávána. Země a majetek jsou pro mě registrovány a můj bratr plně souhlasí s prodejem.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB