Prodat Venkovská usedlost, Madesimo, Sondrio, Itálie, Stabisotto Alto (Isola di Madesimo)

Prodat - Cod. 29358

  • Typologie: Venkovská usedlost
  • Oblast: 140 m²
  • Pocet pokoju: 6
  • Podlazí: terra + primo piano

Soukromé prodává Baita Horská chata Madesimo (SO) v Valchiavenna (Valtellina), které mají být obnoveny do Stabisotto Alto (obec Madesima) s nádherným panoramatickým 360 ° na všechny vysoké Valchiavenna / Val Febbraro asi 5 km od centra města Madesimo , 10 km od Splügenpass, 65 km od Saint Moritz, 100 km od Lugano a 140 km od Milána.
Panoramatický balkon daleko od chaosu, aby mohli odpočívat a bavit se.
Jih a pak na plném slunci celý den s otevřeným výhledem a bez jakýchkoliv překážek v přední části. Výška 1600 m nad hladinou moře.
které již byly schváleny projekt restrukturalizace (dvě patra 66,64 metrů čtverečních každý + terasa + okolních pozemků) s náklady na infrastrukturu již vyplacených částek (€ 7.500). Chystá se okamžitě začít pracovat. O Vánocích 2017 můžete mít svůj vlastní chata v horském připraveni žít. částečně pohřben v přízemí místního kamene a první patro dřevěný srub (dřevěná chata) s cílem optimalizovat komfort bydlení a úspor energie. Samozřejmě vám nefungují, můžete přizpůsobit design podle svého gusta / potřebuje být ještě nezačala.
Přát si mohu dát do kontaktu s stavební firmy, která provádí veškeré práce (včetně úprav) nižší než 130000 € nebo € 95000 s rustikální. S méně než 200 000 € být nová chata.
Obraťte se mi odkaz na prezentační místě chatrče, které mají být obnoveny (fotografie, mapy, atd.)

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB