Prodat Více než 5 pokojů, Villamagna, Chieti, Itálie, via del popolo

Prodat - Cod. 37987

  • Typologie: Více než 5 pokojů
  • Oblast: 300 m²
  • Pocet pokoju: 10
  • Podlazí: 1

V malé vesnici na kopcích centra Itálie (Villamagna, Chieti), která se nachází 200 km od Říma, 20 km od hory Majella, 10 km od pláže a obklopena velkolepými vinicemi, prodáváme světlý byt, který měří celkem přibližně 300 mq (1. patro, půda a přízemí). Skvělé, aby byly připraveny jako receptivní struktura.
Uprostřed klidného starého města, v blízkosti všech zařízení (pošta, kostel, obchody, parkoviště, restaurace a bar), byt je v 1. patře starobylé budovy pocházející ze 16. století a patřil k šlechtickému rodina. Přibližně 115 mq. Starý sluneční hodiny představují východní fasádu a kamenný památník s latinským řezem a starodávnou vodou dobře charakterizují nádvoří.
Byt se skládá z vchodu / recepce, rozsáhlé koupelny, prostorné kuchyně s výhledem na balkon, dvě velké ložnice s manželskou postelí a dvě ložnice (jedna s výhledem na balkon), prostorný obývací pokoj (4,50 m vysoký). Všechny pokoje vychutnávají nadměrné množství přirozeného světla a výhled na krajinu starého města. Na jedné straně balkon nabízí verandu pro prádelnu.
K bytu patří také rozsáhlé obchodní prostory (tři pokoje a toaleta), komorní sklep a garáž v přízemí (cca 145 mq celkem) a podkroví, ve 2. patře, přístupné bezprostředně z bytu (cca 26 mq).

160 000 eur celkem. Možnost koupit pouze 1. patro a podkroví nebo pouze přízemí.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB