Prodat Třípokojový, Pozzuoli, Neapol, Itálie, Rampa Cappuccini, 9

Prodat - Cod. 38418

  • Typologie: Třípokojový
  • Oblast: 72 m²
  • Pocet pokoju: 3
  • Podlazí: Terra

Pro prodej domu se samostatným vchodem v historické budově s výhledem na moře a dvojité s výhledem na centrální oblasti kapucínů, pár kroků od nábřeží Pozzuoli a zastávky Cumana Cappuccini, deset minut chůze od stanice metra Pozzuoli Solfatara. Snadno se dostanete pěšky i autem, ať už z nábřeží Pertini nebo z okruhu nebo z Pozzuoli Alta na straně Solfatara. Parkování v areálu před domem. Ideální pro ty, kteří rádi žijí u moře, procházky po přilehlé pěší zóně, rybaření, nebo prostě navštívit historické centrum Pozzuoli, které mají všechny služby po ruce a jen dvacet minut (přes Cumanu a metro) od centra města. Napoli.

Dům je typicky středomořský klenot svého druhu, dobře osvětlený po celý den a jemně restaurovaný se stěnami a dveřmi ručně malovanými místními řemeslníky, s klenutými stropy v každém pokoji a klenutými kamennými cihlovými obklady obývací pokoj je následující: Nezávislý vchod s malou terasou s bránou a interkomem, 1 malý vnější pokoj s dveřmi s klíčem k použití prádelny s umyvadlem / skříní a policemi, sušící stojan, dvojitá plynová láhev (možnost vytvoření druhé koupelny), vchodové dveře s pancéřovanými dveřmi natřenými tmavě zelenou barvou, jakož i vnější zábradlí na oknech, všechna vnější obložení; jemně vyřezávané a smaltované zábradlí. Okna v oknech jsou z bílého eloxovaného hliníku s dvojitým zasklením, opatřená vlnitou moskytiérou, dvojitým otevíráním. Všechny zábradlí mají pevné mřížky s výjimkou obývacího pokoje, který má klapku s klíčem a výhledem na moře (možnost výroby skleněných dveří a balkonů), 2 ložnice, z nichž 1 je dvoulůžková s ručně malovanými stěnami a dveřmi a 1 místností jednolůžkový (ložnice nebo pracovna) s ručně malovanými posuvnými dveřmi (oba pokoje mají klenutý strop), obývací pokoj má klenutý strop s odkrytými cihlami, ručně malovanou podlahu z Vietri s keramickým kapesníkem květinové na podlaze. Podlaha Vietri je stejnoměrná v celém domě v bílé barvě a v kuchyni je také malý květinový kapesník na podlaze, vyrobený na zakázku ručně malovaným dřevem a zapuštěný místními řemeslníky s výhledem na moře a posuvnými dveřmi; koupelna s obklady Vietri, také s nábytkem na zakázku ze dřeva a mramoru, je ručně zdobena místními řemeslníky vybavenými umyvadlem, bidetem, toaletou, sprchovým koutem s provzdušňovačem, přirozeným osvětlením s okny v ložnici a posuvnými dveřmi jemně zdobené ručně. Detektor kouře a detektor oxidu uhelnatého, hasicí přístroj. Kabelová televize ve všech pokojích. Internet s optickými vlákny. Klimatizace s rozdělením za tepla i za studena (predispozice pro instalaci radiátorů).

Žádné poplatky za kondominium. Nemovitost je zařízená (kuchyň a koupelna) a je připravena k bydlení.

Vyhněte se plýtvání časem. Žádné agentury!

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB