Prodat Třípokojový, Dorgali, Nuoro, Itálie, Via Piemonte 8b

Prodat - Cod. 38660

  • Typologie: Třípokojový
  • Oblast: 70 m²
  • Pocet pokoju: 3
  • Podlazí: 1

Útulný třípokojový apartmán se zahradou, parkovacím místem a úložným prostorem, 15 minut od pláže, v zajímavé vesnici, v přírodním prostředí, příjemné a bohaté na tradice na východním pobřeží Sardinie - ostrova Nuraghi.
V centru Dorgali (provincie Nuoro), v klidné a privilegované poloze, 9 km (5,6 mil) od pláží a útesů Cala Gonone, je k dispozici nezařízený byt FOR SALE se samostatným vchodem, koberec o rozloze 70 mq (753,5 sf), v nejvyšším patře dvoupatrového rodinného domu s velkou předzahrádkou, zahradou a parkovacím místem, které je společné všem dvěma apartmánům. Budova z 50. let byla postavena na pevných základech a nosných konstrukcích z kamenů, vnitřních cihlových zdí a dvouplášťové střechy vhodné pro instalaci solárních panelů. Všimněte si, že Sardinie je neseismická zóna.
Byt má vynikající expozici; je slunný, vzdušný, s jihozápadním balkonem. Je dobře rozložena a skládá se ze tří prostorných pokojů, komfortní koupelny se sprchovým koutem, předsíně s vestavěnou skříní, kuchyně s funkčním neomítnutým cihlovým krbem, kuchyňského koutu a komory / komory, která vede k multi- podkroví o výšce 2,5 m (8,2 ft) v místě maximální výšky střechy. Okenní a dveřní rámy jsou ze dřeva.
Tato nemovitost také zahrnuje prostornou soukromou sklad / prádelnu o ploše asi 10 mq koberců (107,7 sf.), Která je vybavena vodou a elektřinou, snadno přístupná ze země na dvoře. Nad ním, až na krátký úsek schodů, je široká terasa, také pro exkluzivní použití, vhodná pro opalování, stravování venku nebo zavěšení prádla.
Byt je v dobrém stavu, obyvatelný a připraven k nastěhování.
Třípokojový apartmán se nachází na Via Piemonte 8b na křižovatce s hlavní ulicí obce: Via La Marmora - Strada Statale 125 Orientale Sarda. To je:
- 2 km západně od křižovatky do Nuoro (SS 129 Trasversale Sarda) a do Olbia (SS 131);
- 230 m od autobusové zastávky, spojující Dorgali s Cala Gonone, Nuoro a dalšími vesnicemi.
- 450 m (0,3 mil) od pohotovostní lékařské péče (ve Viale Kennedy); lékárna je hned vedle domu na Via La Marmora;
- 750 m (0,46 mil) od radnice Dorgali, historického centra a nákupní ulice (Corso Umberto);
- Do 400 m (0,25 míle) jsou dva supermarkety; 120 m (400 ft) od pošty.
Dorgali se dostanete z letišť Olbia (na severu) a Cagliari (na jihu) s možností přímých mezinárodních letů z přístavů Olbia a Porto Torres (na severu), Arbatax (v centru). a Cagliari (na jihu). Je vzdálena 30 km (18,6 mil) od Nuoro (36 000 obyvatel), šestého největšího města na Sardinii, kde jsou k dispozici všechny typické služby středního města (nemocnice, univerzita, vlaková stanice atd.). Dorgali má širokopásmové připojení k internetu.
Dorgali se nachází na úpatí hory Mont Bardia v nadmořské výšce 456 m. Více než 8.000 lidí bydlí v obci a jeho přímořské čtvrti: Cala Gonone. Tato oblast nabízí mnoho příležitostí pro zábavu a zábavu pro všechny chutě a potřeby. Území Dorgali, mezi největšími na Sardinii 227 kmq (2 422 sf.), Se vyznačuje rozmanitostí přírodních krajin, které umožňují všechny druhy outdoorových a sportovních aktivit na jakékoliv úrovni obtížnosti. Dorgali je také přitažlivým historicko-kulturním a gastronomickým centrem Eno, které zachovává starobylé tradice Sardinie. Události a každoroční festivaly oživují vesnický život s průvody v kostýmech, pěšky a na koních, hrách a soutěžích, koncertech a tancích, pouličních trzích.

Sardinie je jednou z pěti modrých zón na světě. Přijďte a buďte součástí této země dlouhého života, zdravého a dobrého života!

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB