Prodat Stavební parcela, Tropea, Vibo Valentia, Itálie, STRADA PROVINCIALE

Prodat - Cod. 30203

  • Typologie: Stavební parcela
  • Oblast: 17000 m²
  • Pocet pokoju: 0
  • Podlazí: 0

Prodávají spoustou jednotlivce nebo celou zemi, turistické rezidenční s stavební povolení. V aplikaci Project, je 24 vil s 500 a více metrů čtverečních pozemků zahrady, výhled na moře, které nabízejí maximální pohodlí, na dvou podlažích, přízemí jak je to možné. : Individuální 160sqm 80sqm nezávislé nebo dvojdomek. Jsou navrženy s ohledem na typ architektury v souladu s prostředím určité krásy
estetika, pohodlí a funkčnost.
Na pozemku je krásné a jasné! 170 metrů nad mořem, chráněné před větrem.
Panoramaticky je otevřený ze všech stran:
směrem k moři můžete vidět pobřeží Zambrone, proti proudu, zeleném kopci, který předchází přístup ke dvěma malým rolnických vesnic "Daffinà a Daffinacello" (200 obyvatel) s obchody a dětské-základní školy asi 700 metrů od hotelu, příjemnou procházkou mezi zelené, 10 minut pěšky nebo minuty autem.
Tři minuty autem tam Parghelia, šesti minutách TROPEA PORTO; sedm minut Tropea centrum. Tam je přímý přístup z provinční silnici (SP 83)
Jsme profesionálové spravedlivé, nabídka a poptávka reference, maximální spravedlnost a bezpečnost; Budova musí být v souladu s přesnými údaji, nejsou možné libovolné akce.
K dispozici pro jakékoliv informace, expozice a viditelnost projektu C / O technické studie renomované spolehlivost a profesionalitu. Náklady na infrastrukturu vyrábí a zaručené vlastníkem, v souladu se zákonem. Vestavěný může pohybovat od 80sqm na žádost 160sqm .A, můžete přistoupit k výstavbě vily, s dohodou, podle potřeby, ale při respektování architektonického definován a všechny evropské normy; v takovém případě
Možnost zvýhodněného úvěru s úrokovou sazbou v té době mezi 2 a 3% v případě prvního domu .I am krásné vily (24 ve všech) pro první domov, žít po celý rok s rodinou nebo rekreačních domů, senior pro ty, kteří mají rádi blízkost k moři, Porto, Tropea, správné klima.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB