Prodat Podkrovní garsoniéra, Riva del Garda, Trento, Itálie, viale Trento

Prodat - Cod. 28044

  • Typologie: Podkrovní garsoniéra
  • Oblast: 119 m²
  • Pocet pokoju: 3
  • Podlazí: 3

Colombera RESIDENCE
V historickém Colombera nedávného a důkladné rekonstrukci, na prodej za slunečného typ bytu přístřešek, jako nové, pro celkem 119 m² reklama.
Je složen z velké vstupní haly se schodištěm, která spojuje velkou kuchyní umístěný v patře podkroví a vložen do celovečerního věži; manipulaci s spaní s velkou manželskou ložnici s šatnou a koupelna s vanou a sprchovým koutem.
Vytápění s podlahovým topením, klimatizovaném, současné No. 13 Komplexní motorizovaných žaluzií Velux a dešťovým senzorem, výtah. Vybaven velký suchý sklep a garáž s dveřní.
Budova se nachází v elegantní, rezervovaný a několik jednotek; jih, západ, východ, s otevřeným výhledem do parku a jezera frontě. Dokončí další specifikace s dřevěnými podlahami v celém bytě.
Vzhledem k tomu, užitná plocha může být redesign vnitřních prostorách nebo možné obnovení kuchyňská linka v obývacím pokoji s využitím podkroví v druhé místnosti s manželskou postelí.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB