Prodat Jiné (Obyvání), VOLTERRA, Pisa, Itálie, MONTECATINI VAL DI CECINA

Prodat - Cod. 2652

  • Typologie: Jiné (Obyvání)
  • Oblast: 3000 m²
  • Pocet pokoju: 100
  • Podlazí: 4-5

Castle Farm Convent ..Cercasi !!
.. Toskánsko etruské pobřeží i ve vnitrozemí Volterra, máme zájem vstoupit do držáku kapitálu s velkým vesnice ..convento ..castello ..fattoria teoreticky nezcizitelné majetek, se nachází v oblasti malého zájmu pro turisty, kde panuje omezeními architektury velkoryse dimenzovaným přes 3000 metrů čtverečních. o krytou plochu v oblastech, geologicky bohaté podzemí, vytváří cílové Spa Resort v utrácení nulu.
Hodnotíme všechny existující hypotéky v pasivním stavu, zadlužení vůči institucím, probíhající zabavování atd
Nemáme zájem o prodej je nepochybně "suchá větev" tedy špatný obchod.
Zkoumáme komplex se nachází pouze v těchto dvou pásmech nemají zájem na jiné oblasti, takže vám doporučujeme, aby vytrvali.
Naše struktura nepřináší kapitál do vašeho systému, ale je to opravdu, pokud jde o transformaci svůj majetek v současné době rentu ZERO v reálném podnikání.


Regionální vazby .. omezení historického a uměleckého zájmu výtvarného umění atd
Pokud je vaše zařízení je Ns. Atrakce, můžeme převést do reálného a autentické dayspa prestiže, si uvědomíme všechny plánovací část, nabízíme specializované zaměstnance, řídit celou strukturu, připraven hostit mezinárodní skupiny.

Máte možnost založit společně nové firemní strukturu, kde se ušetří 50% akcií dopravních holé majetek pronajatý na nové unie, se stejným soudržnosti rozvíjet celý projekt, ale na tuto cestu, jak se uvádí v čele se jsme, jak jste již udělala tu chybu, aby si ji koupili, a my si nemůžeme dovolit zničit podruhé.

Zpráva je rovněž určena přijímačů, kteří doufají, že nalézt trvalé řešení na majetku, ležící po celá desetiletí .. na kterou jsme schopni vyvinout úvodní pronájem s předkupním právem.

Jsme realistické vlastnosti daného seznamu, které měly zůstat trvale neprodaných pochyb o tom, mistrů, který stát se může stát, že zákazník, jsme v roce 2008 skončila éra, kdy "Shearwater předení" krávy dnes jsou štíhlé, památné historické časy Craxi a Cragnotti slábla dnes "Gico" se konala v investicích hlavně "spekulativní" proč rezignovat !!
Co nechcete tvrdohlavý si uvědomit, že průměrná podnikání dnes má preference a finanční struktury zcela odlišné od toho devadesátých let, zcela odstranil myšlenku amerického magnáta, německý nebo švýcarský od doby liry je u konce, tak odstupte Tyto horizonty jsou jen přelud, uvědomte si, najdete naše hodnocení adresování si na "agronom" z vaší oblasti.


Ilustrovaný vaše zařízení, kteří chtějí být velmi skromný, vnitřní rozdělení. Odesílání obrázků přestavovacím STED budování vnitřní a vnější vidění. Půdorys vašich prostor.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB