Prodat Jiné (Obyvání), RIPARBELLA, Pisa, Itálie, SAN VINCENZO

Prodat - Cod. 2651

  • Typologie: Jiné (Obyvání)
  • Oblast: 50000 m²
  • Pocet pokoju: 60
  • Podlazí: 4

Farm Hotel. , chtěl
Máme zájem o ubytovací komplex velkého rozměru v Etruscan Coast v Toskánsku, Riparbella ..Cecina ..Follonica ..Grosseto.

Zařízení s více než 60 bazénové pokoje velmi nevýrazné prostor k pozemkům a širokých rovin vnější relevance oblasti v geologicky bohaté oblasti v podloží s cílem získat zdroje síry.

Nejsme zájem drobných staveb !! Nejsme zájem hotelů ve městech !!
Nemáme zájem na jiných místech, takže je důrazně doporučeno, aby trvat.
Nejsme zájem o nákup a prodej ubytování.

Vyhodnocujeme všechny existující financování a leasingu i v pasivním stavu, dluhové situace na dodavateli, úřady, atd., Uvalených Soudním dvorem, v případě, že zjistíme zcela firmu, která spravovala majetek.
Naše struktura neznamená, že peníze ve vašem těle, ale je to opravdu v podmínkách, aby vás denní návštěvnost, my se specializují na práci s mezinárodními skupinami za 12 měsíců v roce, které usilují specializované struktury v oblasti krásy farmy.
, , , o připomínky, ve kterých identifikovaných tento nevhodné řešení pro váš Panaroma zvenčí tam jsou desítky obchodních bank k dispozici na financování Vs. projekty, které jsou v rozporu s tím, co se odehrává ve Spojených státech, kde teprve analyzovat obchodní plánování zde před pozorovat zástavu podpořen stabilními perspektivám návratu ... v případě, že neexistují žádné peníze!
Naopak, pokud jste finančně silná tím, že najde v čerstvém obnovit nebo vytvořit restrukturalizace brát v úvahu docházky, ne touroperátor nabízí zahraniční přítomnost po dobu dvanácti měsíců full pokud nechcete dosáhnout 40% nákladů na balení, za předpokladu, že konstrukce má vlastnosti Vs. samolibý jinak získat pouze příležitostné turné skupiny „udělej si sám“ z třiceti euro za den dýchat není dosahování zisku.

Neslibujeme iluze!
Nechceme nabízet doprovázejících materiálů k dokončení projektu!
Nejsme schopni číst budoucnost ... tak prosím kontaktujte s ostatními!
Jsme mírně společně s vámi budeme snažit obejít problémy, které stojí v cestě!
Nemůžeme přestat být selhání ... ale můžeme uvolnit sevření!

Pokud je váš komplex je ideální pro rozvoj dayspa vysokou úroveň, můžeme za 12 měsíců, aby převést své struktury ve skutečném a autentickém farmě krásy prestiže, si uvědomujeme všechny plánovací roli, dodává odborný personál, aby se řídit celý hotel, žádný vliv na (chybějící! likviditu), ale jsou provozována výhradně na to, co zbylo z vaší nemovitostí v jakékoliv finanční situaci jste !!
Komplexy hotel trhu Buďte realističtí, značná velikost leží ve vnitrozemí Toscano jako v jiných regionech je zcela pletl, zde hovoříme Maremmana celý prostor je Sienese hlína, skupina od Cascina v Cecina trpí nedostatkem docházky, struktury, které mají také významné investice v posledních letech, ale mají malý úspěch.
Důvody bohužel jako formulovaná většina novin, je strukturální, my jsme slabí země ve srovnání se zbytkem Evropy v oblasti cestovního ruchu, máme záznam pro obchodní a turistické destinace, ale i nadále ztrácet půdu pod nohama, pokud jde o účast. Není pochyb, o cenách našich zařízení, která se významně zvýšil a že nic není uzavřeno zvýšením kvality. V tomto italském tlačenici se zdá, že některé sousední země (Chorvatsko, Řecko) se využilo s cenami velmi konkurenční a kompletní turistická nabídka reorganizace, který poskytuje ultra velikost dayspa, zaznamenal každý rok významné zvýšení příjezdového cestovního ruchu.
To je konkrétní jistota, že pak na oběžné dráze jsou lidé, kteří oznámí, že velký komplex hotelů a apartmánů se odcizit ho zpochybněna, nedůvěra místo těchto svítidel, jako by byly reálnou zpětnou vazbu a ne fantazie postaven na „zásnubní písmeny „dialekt LOI v katastru nemovitostí nebo obchodní komory neexistují žádné stopy po pohybu velkého komplexu! jediné stopy jsou přepisy hypoték ve prospěch finančních institucí a instancí v průběhu ...

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB