Prodat Hrad, Marsico Nuovo, Potenza, Itálie, Contrada Occhio

Prodat - Cod. 30394

  • Typologie: Hrad
  • Oblast: 7 m²
  • Pocet pokoju: 10
  • Podlazí: 4 piani

Zámek s pozemky na prodej v Basilicata, Itálie

V srdci Val d'Agri, Basilicata, prestižní a exkluzivní zámku z roku 1870 panského původu, plně zařízené dobovým nábytkem.
Obklopen zelení a klid, který se nachází v soukromém místě, krásný panoramatický výhled do údolí, na okraji malé obce v docházkové vzdálenosti, nabízí velkou soukromí.
Klid, relaxace, soukromí, zelené, aby zámek okouzlující a okouzlující.

L 'přístup k nemovitosti je po soukromé silnici přes bránu, která umožňuje vstup do krásné alej 120 m lemované s řadou oblouků, které končí v krásné přírodní jeskyni před hlavním vchodem dell'immobile.Gli starověkých oblouky de avenue vstříc těm, kteří chtějí trávit volný čas na čtení, relaxovat, hrát.

Zámek je obklopen 7 hektarů půdy v současné době věnovaného zemědělství, s statku s 5 pokoji, plus stodole, stodoly a 4 ha kaštanů.

Nemovitost je v současné době používán jako ubytování pro turisty - ubytování (hotel restaurace), ale je vhodný pro ty, kteří chtěli, aby se prestižní soukromé rezidence.
O rozloze 427 metrů čtverečních na 4 podlažích, zachovává chuť v dekoru a ve struktuře časového passato.Dispone 10 ložnice vybavené vlastním sociálním zařízením pádu a zařízené '800 nábytkem, jídelna s kapacitou pro spí 90 lidí, bar, TV místnost, solárium a vše doplněno o velké parkoviště pro 50 aut.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB