Prodat Dvoupokojový, Mantova, Mantova, Itálie, Vicolo Freddo 10

Prodat - Cod. 37338

  • Typologie: Dvoupokojový
  • Oblast: 72 m²
  • Pocet pokoju: 2
  • Podlazí: 2

Prodej elegantního a světlého dvoupokojového bytu o celkové rozloze 72 m2 kompletně zrekonstruované, v samém srdci historického centra Mantovy, v uzavřené ulici historického centra města, pouze rezidenční pasáž.
Jedná se o část dvoupokojového domu v Mantue se samostatným vchodem. Dům se skládá v přízemí prostorným vchodem, který lze využít také jako úkryt pro kola a motocykly. Po schodišti se dostanete do druhého patra, které tvoří světlý obývací pokoj s otevřenou kuchyní a dvěma francouzskými okny s balkonem, velká ložnice s manželskou postelí a koupelna se sprchovým koutem a prádelníkem.
Podkroví má význam.
Nemovitost se schodištěm bez kondominium poplatků, má dva balkony s výhledem na ulici a město, termo-autonomní, klimatizované a elegantně zařízené.
Sofistikovaná dekorace s kamenným a křišťálovým stolem na víku Franco Maria Ricci, lampy Artemide, kuchyňský kout Maistri, nábytek z počátku 20. století rekonstruovaný ve stylu Decò, šatník na míru, nové dveře a okna.
E 'vybavený samostatným vchodem s pancéřovými dveřmi s šatní skříní a prostor vhodným pro kola, motocykly, vstupní schody s jasným skleněným stropem, porcelánové dlaždicové podlahy.
Byt je vynikající investice zejména pro krátkodobé pronájmy pro turisty i pro profesionály ve městě známém pro italskou renesanci s velkým patronátem pro umění a kulturu Gonzagas a uznávanou jako světové dědictví Unesco.
Přesně díky své historii jako uměleckého města v jedinečném přírodním prostředí, obklopeném třemi jezery s hradem, zůstává jistým lákadlem pro cestovní ruch a stále je přístupnou investicí s jistým růstovým potenciálem, a to i pro poutnou a silnou dimenzi estetické dimenze města.
Toto řešení je zvláště zajímavé díky svému privilegovanému postavení, možnost pronájmu i za krátké pronájmy kvůli absenci výdajů na byty
Je specifikováno, že v ceně jsou zahrnuty i náklady na dokončení interiérových dekorací a Decor, s přínosem přítomnosti jako interiérového stylisty a exteriérovým nátěrem budovy.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB