Prodat Domek, Porto San Giorgio, Fermo, Itálie, Via Tombolini n°81

Prodat - Cod. 41092

  • Typologie: Domek
  • Oblast: 200 m²
  • Pocet pokoju: 8
  • Podlazí: Terra-Primo-Secondo
  • Majetkové poměry: New building
  • 80.00

- DŮM U MOŘE NA PRODEJ -


Společnost EDILSCOROLLI SRL, je řemeslná společnost založená v roce 2006.
Působí hlavně v provincii Fermo (FM) v soukromém i veřejném sektoru a vyvíjí svoji činnost v oblasti renovace, zdokonalování a seismické adaptace, rekvalifikace energie a ve výstavbě a přímém prodeji prestižních nemovitostí.
Od svého založení si společnost EDILSCOROLLI SRL stanovila cíl nikdy nezradit důvěru zákazníka a na tomto principu založila svůj komerční styl s řešeními a technikami, které jsou vždy v souladu s dobou.
Z našich nesčetných provedených prací nabízíme k prodeji tento zbrusu nový dvougenerační dům v centru Porto San Giorgio (FM) Marche-Itálie, příjemné turistické město s výhledem na Jaderské moře, s nádhernou pláží a křišťálově čistou sea, navštěvovaný mnoho cizinců, jako jsou Rusové, Britové, Francouzi, Němci, Američané, holandský a dokonce i Arabové.
Náš dům je v centru charakteristického a velmi vyhledávaného Borgo Marinaro, ze kterého se snadno dostanete ke všem hlavním službám, jako je hlavní náměstí, banky, pizzerie, pošty, školy, supermarkety, bary, hotely atd. .... autem, pěšky nebo na kole, a především nádherné promenádě krásného turistického města. Nejbližší letiště je Ancona Falconara a je vzdálené asi 70 km.
V tomto domě o rozloze přibližně 200 metrů čtverečních nabízíme k prodeji dva nádherné a půvabné mezonetové byty, a to na dvou úrovních, jeden z 93 metrů čtverečních (téměř dokončený) a druhý ze 100 metrů čtverečních (v pokročilém surovém stavu), stále s možnost přizpůsobit vnitřní povrchové úpravy a / nebo provést potřebné změny na míru podle jejich vkusu, potřeb a kultur. Tyto apartmány mají kromě balkonů s výhledem na tři pokoje a nejméně dvě koupelny.
Dotyčná nemovitost je zcela nová, proto je také antiseizmická, protipožární, bezpečná, zdravá, prostorná, světlá, ekonomická a především ... nezávislá !!!!
Kromě toho lze za variantu představenou městem spojit i byty a přeměnit je na jediný dům na třech úrovních, který je v přízemí vybaven exkluzivní garáží, koupelnou a prádelnou.
Využíváme této příležitosti, abychom vám předem poděkovali a srdečně pozdravili s nadějí, že dům nacházející se u moře bude vaším souhlasem pro budoucí jednání.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


Ad Přidal Soukromé
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB