Prodat Domek, Nuxis, Carbonia Iglesias, Itálie, Piazza San Pietro 4

Prodat - Cod. 37809

  • Typologie: Domek
  • Oblast: 120 m²
  • Pocet pokoju: 5
  • Podlazí: 2

Popis
Ve skvělé a centrální poloze na Sardinii, méně než hodinu jízdy od obou písečných pláží na jižním pobřeží Sardinie, na ostrově Itálie (s letištěm v hlavním městě Cagliari) leží tato historická a zrekonstruovaná střecha sestávající ze 6 pokojů s vlastním teplovodním kotlem a vytápění v každé místnosti. Budova má vstup, ideální pro rodinu, ale také pro rekreační pronájmy a / nebo jako nocleh se snídaní!

Speciální funkce:
Je to jedna historická budova obce na náměstí Piazza San Pietro v Nuxisu. Požadovaná cena je 99.000 €.

Udělat schůzku s italskými / holandskými vlastníky.

Klasifikace domu:

Přízemí:
Vstup, kuchyně vlevo, vpravo v ložnici 1
obývací pokoj s šedobílou dlažbou, dveře na terasu. Typické italské standardní kuchyňské vybavení, včetně trouby, umyvadla, lednice, čtyřplotnické plynové varné desky a 2 elektrických. Ložnice se světlými dlaždicemi. Koupelna s toaletou, bidet, umyvadlem a sprchovým koutem v přízemí. Tento dům má vytápění ve všech pokojích a otevřený prostor, Obytná plocha: cca 85 m2.

První patro:

Dosud nepoužívané, protože práce schodiště ještě není uzavřena. Prostor je otevřený pod střechou a všechny přípravky, potrubí jsou vyrobeny pro kuchyň a koupelnu.
Životní prostředí
Umístil v regionu Carbonia-Iglesias v provincii Cagliari. Je součástí obce Nuxis. Letiště Cagliari a krásné písečné pláže jižního pobřeží jsou vzdáleny hodinu jízdy, stejně jako vlakové nádraží v nedalekém městě Carbonia. Najdete zde velké nákupní centra a supermarkety. Nuxis má také 1 supermarket v docházkové vzdálenosti, potraviny, ovoce a zeleninu, řezník, bar a pizzerie.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB