Prodat Domek, La Salle, Aosta, Itálie, Frazione Villarisson 29

Prodat - Cod. 26892

  • Typologie: Domek
  • Oblast: 120 m²
  • Pocet pokoju: 3
  • Podlazí: 2

La Salle (AO): Ve městě Villarisson, mezi údolími Valdigne, jen pár minut od sjezdových tratí v Courmayeur a ze Pré-Saint Didier Spa, najdete exkluzivní Chata z 18. století.
To byl kompletně zrekonstruován, stále udržet klíčové prvky té doby, jako je kámen a dřevo, které dokonale odpovídají na okolní přírodu. Je to dvoupodlažní dům, který se vyznačuje širokým obývací pokoj s originálním komínem a velkou kuchyní.
V prvním patře je velká ložnice s vysokými stropy a dřevěné trámy, velký koupelnu s vanou a velkým balkonem, který nabízí malebný výhled na údolí. Na stejném patře jsou také dvě ložnice a další koupelna, který stojí na malém vodopádu. Dveře pokoje jsou vyrobeny z pravého dřeva, které bylo výborně zachovalé.
Majetek je také vybaven externím soláriem s grilem a prostornou zahradou, dvojgaráž a sklep. To má nádherný výhled na Mont Blanc a na Grivola. Ústřední topení lze nastavit termostatem. Kromě toho můžete použít kotel a / nebo pelletstove. Dobrou zprávou tohoto majetku je, že bez ohledu na roční období, kámen a dřevo vždy povolit komfortní teplotu uvnitř domu. V neposlední řadě je poloha směrem na jih zajišťuje denní světlo po celý rok. To znamená, že můžete dokonce přemýšlet o instalaci solárních a fotovoltaických panelů, zatímco malý vodopád zvyšuje použití hydraulického turbíny. Všechny tyto prostředky tento dům nabízí, s právem opatření by mohlo v domě zcela nezávislé energie.

PERFECT VÝNOSY prope!

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB