Prodat Domek, Calliano, Asti, Itálie, centro

Prodat - Cod. 30275

  • Typologie: Domek
  • Oblast: 150 m²
  • Pocet pokoju: 5
  • Podlazí: 3 PIANI

Dva domy jediný vstup dělí.
Patřící do zámecké věže

Jsou dva řadové domy, volný od všech stran se společným mezi hlavním a čtvercové náměstí straně. Tam je malý dvorek s dvojitým schodištěm, které vede do prvního patra každého domu (jedno vpravo a jedno vlevo) v přízemí pod červený dům je umístěn v garáži a se vstupem uvnitř garáži schodiště vedoucí do sklepa s odhalenými cihlovými klenbami: zatímco za druhé je zde sklep se samostatným vchodem a přístupem z pod verandou; ze stejného verandy vede k schodiště vedoucí ke Infernot s obsluhou.
V prvním patře domu na levé straně (červená) jednoho vstupujícího do celé patro je jeden pokoj s rohem používané jako kuchyně a schodiště, které vede nahoru tam, kde koupelna a dvě ložnice. Vždy druhé straně nádvoří schodiště vede k velké terase s výhledem na hlavní náměstí v zemi, pak vstup druhého bytu, kde V prvním patře je jeden pokoj s malou otevřenou kuchyní, pak s točité schodiště vede do horního patra, kde se kromě služby existují dva pokoje malý a jeden větší; větší pokoj s terasou s výhledem na jiných větších terase níže.
Také na pravém bloku (bílý jeden) je malý byt se skládá z vchodu, velké místnosti, kuchyň, prádelna a velkou terasou poloviny pokryté střechy; vchod je nezávislá a je přístupný podél promenády na stěně náměstí přicházející přímo z terasy.
Bílý dům byl původně hradní věž (bohužel několikrát renovován nedostatečně) Samozřejmě můžete také prodávat samostatné, protože se jedná o dva samostatné domy.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB