Prodat Dům, San Foca, Lecce, Itálie, via del fante 63, San Foca

Prodat - Cod. 25088

  • Typologie: Dům
  • Oblast: 90 m²
  • Pocet pokoju: 4
  • Podlazí: 1

V San Foca, (stará a stále rybářská vesnice a nyní rinomatissima uchýlit 'resort oceněna Modrou vlajkou Evropy a "5 plachty" z Legambiente, pro maximální ochranu moře a pozemků), I prodat / RENT, komfortní řadový dům nezávislý mq.90circa. Dům a 'se skládá z: prvním patře, dvě ložnice, jedna s manželskou postelí a balkonem, ložnice se dvěma samostatnými lůžky, koupelna. V přízemí: předzahrádkou, obývací pokoj, kuchyň a zahradu s pultovou, stůl, židle, stravování a stolování, koupelna se sprchou a samostatným sprchovým koutem další na vnější straně; Dům je 150 mt (Real), od pláže, a že "tvořen jemným bílým pískem.; a "se nachází 250 m. od centra letoviska; 50 mt. z domova, obchody s potravinami, ovoce / zeleniny. San Foca se nachází 20 km jihovýchodně od Lecce, 15 km od Otranto, 7 km od pláže Splendide Karibiku v Alimini, 2 km od Roca a 4 km od Bear Tower. Dům na prodej má všechny požadavky zákona, jako je například překrývání, inspekčního procesu "a cert. energie kat. "E" Energetická třída E IPE N.A.
Zvlášť ne Zanedbávání: Dům a 'se nachází ve velmi klidné části letoviska' resort, od struktur a vesnic, které šíří hudbu v objemech šílenci do noci, pak zcela relaxační a to jak ve dne iv noci. -CONTATTATEMI POUZE V PŘÍPADĚ vážný zájem.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB