Prodat Čtyřpokojový, Imperia, Imperia, Itálie, Porto Maurizio

Prodat - Cod. 31436

  • Typologie: Čtyřpokojový
  • Oblast: 240 m²
  • Pocet pokoju: 7
  • Podlazí: 2 and 3
  • Majetkové poměry: Excellent

Tento luxusní dvoupodlažní apartmán se nachází v krásném Porto Maurizio. Tato nádherná rezidence byla restaurována a zařízena na nejvyšší úrovni a současně zachovala a zlepšovala svůj původní historický charakter a vlastnosti, které se nacházejí uvnitř všech typických prvků šlechtické rezidence: terasové podlahy, nádherné damaškové stěny, historická dřevěná okna, původní dřevěné žaluzie a dvojité Vnitřní a vnější dveře.

Tato luxusní rezidence nabízí: 3 ložnice ve 2. patře s nádherným obývacím pokojem, kuchyňkou, 2 koupelnami, 2 toaletami a malou knihovnou. 3. patro nabízí: 1 ložnici, 1 koupelnu, malou kuchyň, oddělený obývací pokoj a druhý samostatný vchod do ulice.
Hlavní nemovitost je ve 2. patře a je přístupná nádherným přízemním vchodem s nízkými schody do bytu. Alternativně je k dispozici druhý vstup do 3. patra, který má nádherné náměstí a zaručuje soukromí pro nájemníky žijící ve 3. patře bytu.

Rezidence se nachází jen pár metrů od pláže a 40 minut jízdy od Monte Carla. Místní Porto Maurizio Marina nabízí jedno z nejlepších kotvišť v oblasti, což dělá toto bydlení ideální pro každého, kdo má plavbu. V marině se mohou ubytovat lodě dlouhé až 90 metrů.

Volitelné, krásné černé Mercedes je také k dispozici ke koupi s touto rezidenci. Pro více informací, prosím, kontaktujte společnost WhatsApp nebo Viber na telefonu 0061468451112 nebo na e-mail a.petrosi@ymail.com

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


Ad Přidal Soukromé
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB