Prodat Venkovská usedlost, Arcidosso, Grosseto, Itálie, Loc. Fonte Di Gaspero 2

Prodat - Cod. 14997

  • Typologie: Venkovská usedlost
  • Oblast: 240 m²
  • Pocet pokoju: 5
  • Podlazí: 1

Vlastnost 'a' se nachází na exkluzivní svahu Arcidosso, který čelí horu Amiata.
E 'se skládá z hlavní budovy, závislost se dvěma byty a třech akrů půdy.
Dvoupodlažní dům má konstrukční typický toskánský statek konce osmnáctého století. To byl kompletně zrekonstruován a rozšířen, a "stát se moderní prostor činí 180 m2. V přízemí má stropy s dřevěnými trámy a cihlové podlahy toskánském stylu a "se skládá z velké ložnice s technická místnost, jídelna s šedou kamennou podlahu, krbová kamna a železné kašna s čerstvou tekoucí vodou obývací pokoj s krbem má kamenné stěny, obývací pokoj, kuchyň s mramorovými deskami, chodby, velká koupelna s obklady podepsanou Gianfranco Ferre ', prádelna. Všechna okna jsou dvojitá a výhled na majetek tam, kde jsou kaštany a výhled na horu Amiata v pozadí.
První patro a 'se skládá se ze dvou ložnic s parketovou podlahou olivový, plné koupelnou a velkou terasou / solárium, kde můžete "vidět Val d'Orcia.
Hlavní dům má ústřední topení nebo LPG, že moderní kotle na dřevo, že i "se nachází v samostatné místnosti, ale připojen k domu.
Závislost 60 m2, a "nedaleko a má dva malé byty a zařízené s veškerým komfortem, dvojitá okna, každý s vlastní koupelnou, ložnice, obývací pokoj a kuchyňský kout, každý s nezávislým plynovým vytápěním, krb a krbová kamna jíl.
Celý objekt "se nachází na akr zahradní trávník, velký starožitný kašna s tekoucí vodou, rybník s lekníny a zlaté rybky, velké ekologické zahrady a ovocné stromy. Dvě hektarů kaštanů světský certifikované IGP Les a "i dodavatel palivového dříví.
Připojené k hlavnímu domu je "stará kamna na dřevo v kameni, aby pizzu. Kamenný chodník vede k velké parkoviště.
Majetek "má dvě minerálních pramenů v horách, elektřina ', telefonní linka a ADSL, televize s parabolou.
Tato vlastnost "se nachází v krásném lese kaštanů, v uprostřed zeleně, méně než 10 minut s autem dělat nakupování, kostel, nemocnice. Nedaleko slavné tibetské centra Merigar. Slavný Terme di Saturnia, Petriolo a San Filippo jsou asi 35 km, pobřeží Tyrhénského moře a '40 minut. Kopce slavných vín Montalcino, Pitigliano a Monte Cucco jsou tam "blízko.
Statek a přístavba může být použit jako doma, nebo -Vacanze Farm, která má výhodu "ještě vybudovat cca 70 m2
CENA: 349,000 €

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB