Prodat Zemědělský statek, Monterchi, Arezzo, Itálie, Molin Nuovo

Prodat - Cod. 26194

  • Typologie: Zemědělský statek
  • Oblast: 1000 m²
  • Pocet pokoju: 10
  • Podlazí: 3

Okouzlující a charakteristické kopec, který bychom chtěli, aby se vaši laskavou pozornost, je výsledkem chytrý a pěkné architektonické rekonstrukce starého statku se nachází na toskánském venkově nedaleko Arezzo, obklopen lesy a olivovými háji, které je ideálním místem pro vychutnat učinit klid typická místa.
Nachází se na hranici mezi Toskánska a Umbrie, 20 km od města Arezzo a 20 km. od středověkého města Sansepolcro, výspě Tiber údolí toskánské a kulturní křižovatce čtyř regionů (Toskánsko, Umbrie, Marche a Emilia Romagna), vedle rodiště slavného malíře Piera della Francesca, vila je jen 7 km. Monterchi (kde můžete navštívit "Madonna del Parto") a kousek od středověké vesnice Anghiari a Citta di Castello.
Ponořený v kouzelné krajině, která vidí přemoci přilehlého údolí, vilu, se představil jako artefakt, kolem kterých rozvíjet rustikální budovy v menší velikosti, odráží typické architektonické konfigurace středověkých vesnic, charakterizované převahou hradu / pána domu, ve srovnání s přilehlé sídlo faktoru a dílen místních řemeslníků.

 Snadno přístupné zpevněné silnice - u kterého autobusová zastávka, která spojuje Arezzo - vila těší blízkost k dálnici Arezzo, Siena, která poskytuje rychlé převody na jakoukoli ředitele.

Vlastnost, jako v důsledku rekonstrukce, které zdůrazňovaly charakter zřetelně vnímavý, se vztahuje na 1000 m2. Business přes zahrady a venkovního prostoru; katastrální identifikován n. 23.5 pokoje, jak již bylo uvedeno bytová jednotka byla v podstatě konfigurován jako hotel (s n. 10 pokojů, včetně 2 suites.dettaglio interni Camere da letto
L 'přilehlé restauraci, vybavené profesionální kuchyni postavené za použití všech dostupných prostor, je schopen pojmout n.60 vztahuje uvnitř budovy stejně jako další n.60 mimo, se schopností využívat v rámci plnění sezónně krásnými terasami sousedních.
V těsné blízkosti domu se konečně místní termální - chýlí ke konci - tam, kde bydlení je nová tepelná elektrárna, instalovaný na základě specifických energetických potřeb vily.
 
Ačkoli to je konfigurován primárně jako turista ubytovacích zařízení, exkluzivity, který byl poznamenán restrukturalizací celého majetku - díky pečlivým výběrem detailů - může snadno umožňují převod ve vynikajícím soukromém domě, transformovat to do útulné rodinné vily.
- Významné události v okolí:
- Fiera di Antiquaria Arezzo - 1 ° neděli v měsíci
- Giostra del Saracino - Arezzo 1 ° neděli září
- Palio di Siena - srpen
- Convivio Rinascimentale - Sansepolcro, historické zopakování a renesanční éra kuchyně - 1 až 10 09

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB