Prodat Vila, Taormina, Messina, Itálie, via luigi pirandello

Prodat - Cod. 23716

  • Typologie: Vila
  • Oblast: 1000 m²
  • Pocet pokoju: 20
  • Podlazí: 3

Jedinečné a okouzlující dům, který se nachází 500 metrů od historického centra města Taormina, s unikátní historickou hodnotu, která je domovem slavného admirála Horatia Nelsona a postavena v roce 1780. Villa Falconara (nebo Villa Nelson) je rozdělena do 3 úrovní 350m2 každý pro celkem více než 1000 metrů čtverečních kryté plochy obklopené parkem 50.000 metrů čtverečních.
Kroky a cesty spojující různé úrovně parku a olova po předem určené dráze téměř k objevování skrytých zákoutí zřícenin a hrobek, chrám půlkruhovými sugestivní terasy s výhledem na moře.
Vegetace přispívá značnou dát na zahradě přirozený vzhled, podle kánonů stylu krajiny a zároveň zdůrazňuje podstatu Středomoří. Stejně jako v sloupci Park, domorodé a exotické druhy koexistovat a tvoří jedinečný soubor velký efekt.
Interiér vily je zařízen starožitným nábytkem dodané přímo na Nelson během svých mnoha cest. Ty byly vystaveny ve významných muzeích po celém světě a jsou nedílnou součástí prodeje. Budete mít několik písemných zpráv a posudků potvrzující pravost stejné.
Pokud byste měli zájem o vytvoření prestižního turistického ubytování je možnost nákupu, v části, pozemek přiléhající k vile rozšířit svazek. 16 million €
KOMUNIKACE kód POUŽITÍ. COD. G127

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB