Prodat Vila, Pontassieve, Florencie, Itálie, Via doccia

Prodat - Cod. 37675

  • Typologie: Vila
  • Oblast: 289 m²
  • Pocet pokoju: 11
  • Podlazí: 2

Tuscan statku ponořen do zeleně v jižní části Florencie, pouhých 9,3 km od centra města. Tato vila se nachází asi 1 km od vesnice Mulino del Piano, které nabízí spoustu věcí, jako jsou taneční večery, ale také mnoho typických toskánských jídel a vinných slavností, které z něj činí ideální destinaci pro turisty a turisty. rodiny.
Je dokonale situován v odlehlé oblasti s možností rozšíření.
Nemovitost zahrnuje 6 hektarů půdy, z čehož 3 hektary tvoří zemědělská půda s přibližně 250 olivovníky. Vila je obývací a potřebuje pouze drobné renovace.
Obytná budova je 289 m2 uspořádána na 2 podlažích složených z 11,5 pokojů. Dolní patro: 2 velké salonky, jedna s pokojem s krásným krbem, koupelna a prádelna, jídelna s jídelnou a technická místnost. V horním patře: 4 velké pokoje s dalším pokojem s krbem, které lze využít jako pátou ložnici. Máte možnost vytvořit v každém pokoji mezipatře. K dispozici jsou také další 2 koupelny, z nichž jedna je propojena s ložnicí s manželskou postelí. Pokoje jsou rozděleny dlouhou chodbou. Stodola o velikosti 177 m², která má být obnovena, se rozprostírá na 2 podlažích se schodištěm. Možnost garáže, B & B, Vila nebo apartmány. Třetí budova je zemědělská příloha.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB