Prodat Vila, Patti, Messina, Itálie, Mongiove

Prodat - Cod. 38862

  • Typologie: Vila
  • Oblast: 355 m²
  • Pocet pokoju: 10
  • Podlazí: 1+2+3

Elegantní vila se nachází uprostřed citrusového háje / olivového háje v těsné blízkosti moře.

• apartmán ve zvýšeném patře cca. 140 m², skládá se z obývacího pokoje / jídelny, 4 ložnic, kuchyně s přímým vstupem na terasu, koupelny a dalšího balkonu s výhledem na moře. Byt je přístupný, schodištěm, v patře pod ním, kde je dvojitá koupelna se sprchou a garáží.

• apartmán v přízemí cca. 90m2, skládá se z obývacího pokoje / jídelny, 2 ložnic, kuchyně, koupelny, technické místnosti a velké terasy s výhledem na moře.

• podkrovní byt cca. 75m2, se skládá ze 2 pokojů, služeb, skladovací místnosti a velké terasy.

Vila se nachází uprostřed zahrady s artézským studánkem o rozloze přes 3500 metrů čtverečních s ovocnými stromy, citrusovými plody a olivovníky.

Krásné sicilské město plné krásy a historie: Mongiove.

Mongiove: Starověká rybářská vesnice se nachází v centru zálivu Patti, který vede z Capo Milazzo do Capo Calavà. Nachází se na svazích Tindari v blízkosti přírodní rezervace, v oblasti bohaté na olivovníky a pichlavé hrušky, a v křišťálově čistých vodách zálivu Patti zahrnuje výhled na Liparské ostrovy. Slavný "Grotte di Mongiove" se svými komíny.

Na severu nádherné Liparské nebo Lipari ostrovy, dosažitelné denně z přístavu Patti v létě.

Na východě je Mongiove chráněn před Monte Giove a kousek dál od Tindari. Kromě slavné svatyně černé Madony, Tindari skrývá mnoho pokladů a je jednou z nejnavštěvovanějších turistických destinací na severním pobřeží Sicílie, a to díky dokonale zachovaným pozůstatkům starověkého řeckého polis Tyndaris založeného v roce 396 a. C. To vše obklopené přírodou! Výběžek Tindari se nachází v přírodní rezervaci Lagello di Marinello.

Na západě, Patti, jedno z nejdůležitějších center na severním pobřeží, které vedle archeologických nalezišť, jako je římská vila postavená ve 4. století našeho letopočtu, a připojené Antiquarium, nabízí mnoho akcí během léta pro zábavu.

Široký výběr restaurací a pizzerií, barů, rotisseries, pekáren i pláží přímo na pláži.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


Ad Přidal Soukromé
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB