Prodat Vila, Olbia, Sassari, Itálie, Via MS Gabriele

Prodat - Cod. 23200

  • Typologie: Vila
  • Oblast: 95 m²
  • Pocet pokoju: 5
  • Podlazí: 1

Realitní společnost prodává 12 dvou-rodinné vily (od 70 m2 do 95 m2) v komplexu budov se skládá z 52 vil (40 jednotek již prodané).

V blízkosti kopcovité oblasti Mannucciu uvnitř Tourist Village Rena Majore (obce Aglientu). Areál, ve kterém se obec nachází, může být dosaženo prostřednictvím provinční silnici, která ji spojuje z jedné strany na Sassari, a na druhé straně k Olbia a stejnojmenného přístavu a letiště; v přední části obci je dlouhá pláž s velmi jemným pískem a křišťálově čistou vodou vlastně volal Rena Majore, chráněné dunami a velkém borovém lese, který vám umožní najít útočiště v chládku svého stínu především v nejteplejších letních dní. Pláž je obzvlášť vhodná pro koupání, je vybaven parkovištěm pro táborníky a pronájem slunečníky, lehátka, čluny a šlapadel. V termo areálu jsou také střediska potápění a šnorchlování. Obec Aglientu se nachází v provincii Olbia Tempio (provincie se spoustou známých turistických letovisek jako je Porto Cervo, Porto Rotondo. Její infrastruktura je to velmi důležité turistické letovisko na ostrově. Olbia je hnací silou evropského hospodářství provincie a jedním z nejdůležitějších v regionu). Na pouhých 10 minut jízdy od něj je Santa Teresa di Gallura, velmi populární turistickou destinací, obec ekonomika je založena na velkém počtu turistů, a to jak italské a cizinci. Přístav Santa Teresa di Gallura, které poskytuje denní spojení do přístavu Bonifacio na Korsice, získala jachting význam, ale ztratila svůj význam hranic v důsledku evropských smluv o volném obchodu.
V vily / apartmánů jsou následující:
Jedna, dvě nebo tři ložnice
Obývací pokoj
kuchyně
koupelna
kryté parkovací plocha
Apartmány v přízemí jsou vybaveny s verandou a zahradou, apartmány upstair mají panoramatickou terasu. Apartmány se nachází ve středomořské vegetace sestávající z duby, olivovníky, voňavé jalovce a divoké hrušky (a chráněny oplocením a střežení). V letních měsících je údržba komplexu.
Zařízení uvnitř obce:
restaurace
pizzerie
supermarket
lékárna
Sportovní zařízení: tenis, atd.

SIAG společnost LTD zaručuje plnou odpovědnost a dodržování stavebních předpisů nemovitostí nabízených k prodeji, pro kterou (pokud si přejete tento formulář) může mít bankovní půjčku až do výše 80%. Prodejní cena za m2 je uvedena za jednotku, jak je uvedeno v katastrálním plánu a vypočítá v obchodních m2 (na "mezery" v rozmezí 2100 a 2200 eur za metr čtvereční), který zahrnuje oblast, a část připadající na svých zahradách, terasy nebo verandy. To je za předpokladu, že zaplacení zálohy v době podpisu předběžné prodej a plnou platbu, když je notarily potvrzené.
Vzdálenosti:
Letiště Fertilia 120 Km
Santa Teresa di Gallura (spojení s ostrově La Maddalena a Korsika) Km 9
48 km od Porto Cervo
Porto Rotondo 58 Km

Ceny
Dopis
Prog.
Množství
Tělo
Fg.
Mapa
Sub.
Úroveň
stáhnout plány
Cena bez DPH:

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB