Prodat Vila, Dongo, Como, Itálie, Antica regina 45

Prodat - Cod. 27242

  • Typologie: Vila
  • Oblast: 190 m²
  • Pocet pokoju: 7
  • Podlazí: 3

V nádherné a slunném místě těší úchvatný panoramatický výhled, ve staré osady Dongo, jen co by kamenem dohodil od jezera a hory, stoupá tento krásný zrekonstruovaný vlastnost, která byla postavena na konci 19. století a ponořený v zeleni.
To je uspořádána přes 3 úrovně, každá z nich se samostatnými vchody, ale že může komunikovat s každým z nich. Takže tato vlastnost by mohla být ideální jak jako malý rodinný dům, nebo multi-rodinném domě.
V přízemí (65 m²) se skládá z obývacího pokoje-kuchyň s krbem, koupelna se sprchovým koutem, ložnice s manželskou postelí se nachází pod úrovní ulice a s klenutými stropy, sklep.
V prvním patře (95 m²) má 2 samostatné vchody a nabízí obývací pokoj-kuchyň s krbem, koupelna s vanou, ložnice s manželskou postelí. Oba přízemí a prvním patře se mohou pochlubit vlastní přístup na zahradu.
Se můžete dostat do druhého patra (105 m²), přes krásné kamenné schodiště. To zahrnuje kuchyně- obývací pokoj s krbem s ventilací, dvoulůžkový pokoj, jednolůžkový pokoj, koupelna se sprchovým koutem a široká terasa 10 m². Pre-uspořádány klimatizaci.
Přes vnitřní schody vstoupíte do podkroví, která má tepelnou a zvukovou izolaci. To je nyní používán jako technická místnost.
V hotelu je nezávislé topení s metanu vytápění plynem pro radiátory a přípravu teplé vody. Fungující krby na každém podlaží.
Tato nemovitost nabízí dřevěné vnější dveře a okna s dvojitými skly s hliníkové desky, zatímco to má pevné dřevěné vnitřní dveře. Jedná se o zcela nové. Kromě toho je tlusté 70 cm kamenné stěny, tak, že jsou energeticky účinné.
Zahrada měřící 150 m² s výhledem na jezero a nabízí palmy, růže, zeleniny, vinné révy, atd Má BBQ prostor s přístřeškem.
V těsné blízkosti objektu najdete garáž 40 m² se 2 parkovacími místy.
Existuje spousta možností parkování v blízkosti, a všechny služby a veřejná zařízení během tří kilometrů.
Jedná se o velmi klidné, jsou s horskými stezkami jen 20 metrů od domu, takže je ideálním místem, pokud máte rádi plody lesa a houbaření.
Jezero, který je jen 500 m daleko, má krásnou písčitou pláž a skály a nabízí možnost zahrát si sporty jako windsurfing, kitesurfing, kánoe a plachtění. Do řeky si můžete vyzkoušet lov pstruhů.
Lyžařské zařízení jsou méně než hodinu jízdy. Nejbližší města jsou Sondrio, Lecco, Como a Lugano (všechny jsou do 40 km).
Mějte na paměti, že Jezero Como není seismické oblasti.
Google Earth souřadnice: 46 ° 07'35.60 "N, 9 ° 16'31.45" E.
Pro bližší informace, prosím, neváhejte nás kontaktovat.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB