Prodat Vila, Diano Castello, Imperia, Itálie, Monade

Prodat - Cod. 30502

  • Typologie: Vila
  • Oblast: 3500 m²
  • Pocet pokoju: 7
  • Podlazí: 3

Soukromá vila cca 350 m2. 1,5 hodiny jízdy od letiště v Nice a jedna hodina z Janova, 2,5 km od domu se nachází ve městě Diano Marina písečné pláže a známé turistické centrum.
Plot velikosti 3500 m2 s dům, bazén, 70 olivovníků a různých ovocných stromů, včetně fíky, broskve, citrony. Na zahradě je asi 30 metrů parkimistee 5le vozu. Na zahradě je dobře fungující zavlažovací systém.
Dům má tři podlaží každé patro má balkon s výhledem na Středozemní moře, apartmány rannikule.Majas 3 na každém patře se samostatnými vchody. Dům má instalatérské, ústřední topení, satelliitTV.
První patro: 140m2 - 3 ložnice s 2hes velké skříně, velký obývací pokoj s kuchyňským koutem a terasou.
Druhé patro: 100m2. Obytné plochy, krb, 2 ložnice s vestavěnou skříní, koupelna s umyvadlem 2U, dussinurk, bidet, myčka, velký mrazák, obývacím pokojem a velkým balkonem s výhledem na moře.
Třetí patro: 90m2.Ärklikorrus, který se skládá z 2 ložnice (stěna vestavěnou skříň), WC, koupelna kuchyň s obývacím pokojem.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB