Prodat Vila, Casteggio, Pavia, Itálie, via vigorelli, 160

Prodat - Cod. 41450

  • Typologie: Vila
  • Oblast: 1400 m²
  • Pocet pokoju: 19+11
  • Podlazí: 4

Vila
Dnes se vila skládá ze čtyř plně obyvatelných pater, rozdělených do dvou bytů, vybavených mnoha vymoženostmi, jako je sauna, kulečník a výtah do všech pater. Novou stavbu doplňuje garáž 200 m2 s koupelnou, kotelnou a další servisní místností. Pokoje jsou rozděleny následovně:
TAVERNA // Mezi původní stěny a podlahy byly vloženy moderní komfort a prostory věnované pohostinnosti: sauna s přilehlou sprchou a koupelnou, kulečník, kuchyň s výhledem na velký obývací pokoj as přímým vstupem do parku. Ze staré podzemní obslužné místnosti vznikl malý sklep. K doplnění místností vzniklých rekonstrukcí slouží obslužná místnost, prádelna a trezor.
PŘÍZEMÍ // V přízemí je hlavní vchod, udržovaný čtvercový tvar a zdobený obrovským křišťálovým lustrem. Původními dřevěnými dveřmi, kompletně zrestaurovanými, se vstupuje do různých místností: velkého obývacího pokoje s výhledem do parku, zdobeného původním krbem, velké jídelny a dvou koupelen. Obývací pokoj a jídelnu rozděluje jídelna, ze které se můžete kochat výhledem na staleté cypřiše a cedry nalezené v parku.
PRVNÍ PATRO // V prvním patře byly zachovány tři prostorné ložnice, ke kterým přibyly dvě koupelny s toaletami a sprchami. Hlavní ložnice je vybavena: šatnou, koupelnou s jacuzzi, dvěma sprchami a toaletami a velkým balkonem s výhledem do parku, sdíleným s další z ložnic. Zvláštnosti tohoto patra jsou: balkon, který má podle původního návrhu čtvercový tvar a výhled do atria pod ním, a balkony, které na jedné straně s výhledem do parku umožňují obdivovat scenérii kopců na druhá je možné pozorovat údolí Pádu, rám, na jasných dnech, které výhledem na Alpy.
PODKROVNÍ // V posledním patře je půda, která rekonstrukcí přeměnila z domova pro služebnictvo na světlý a exkluzivní byt. Střecha byla kompletně předělána ze dřeva, pocházejícího z Trentino Val di Sole.
Místnosti jsou rozděleny následovně: vstup do velkého obývacího pokoje s krbem. Koupelna s vířivou vanou. Stravování v kuchyni, s balkonem. Dvě ložnice s přilehlými koupelnami. Šatník.
PARK // Park zcela obklopuje historickou vilu a rozkládá se na ploše 8000 metrů čtverečních. Umocňují ji staleté stromy, konkrétně libanonské cedry, cypřiše a kavkazská jedle (Normandianna), ta byla podle provedených výzkumů vysazena ještě před stavbou vily.
Během rekonstrukce nedošlo v této části nemovitosti k žádným zásadním změnám, ale naopak byly vylepšeny původní prvky, jako jsou aleje, studny a kostelík.
Při rekonstrukci byla věnována zvláštní pozornost vkládání nových rostlin pouze tam, kde to bylo nutné a v souladu s přítomným ekosystémem.
OSTATNÍ PERTINENEZE // Součástí nemovitosti jsou 3 další nemovitosti, sousedící s Villa Maria Angiolina, což jsou bývalá stáj pro koně a dva domy, které v době Folcioni patřily některým spolupracovníkům.
Jedná se o dvě nezávislé budovy, obě uspořádané ve dvou podlažích a se dvěma vchody, jeden ze dvou s výhledem na společnou krabici. Společné části jsou krytá veranda, velký dlážděný dvůr a malý pozemek (nyní jahodový). Na dvoře se dále nachází stará stáj a stodola.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB