Prodat Více než 5 pokojů, Řím, Řím, Itálie, Via Carlo Emanuele I° n°47

Prodat - Cod. 38860

  • Typologie: Více než 5 pokojů
  • Oblast: 186 m²
  • Pocet pokoju: 6
  • Podlazí:

Private prodává nemovitost ve zrekonstruované staré budově, přesně na Via Carlo Emanuele I, v blízkosti Via San Quintino, v elegantním, soukromém a klidném prostředí v blízkosti Villa Wolkonsky, baziliky San Giovanni v Laterano a Santa Croce v Gerusalemme.
Budova v 1. patře, o rozloze 186 m2, se stropem 3,80 m. Je rozdělena takto: dvojitý vchod, velká chodba, dvoulůžkový obývací pokoj, 5 ložnic, velká kuchyň, dvě koupelny.
Dva nezávislé vchody jsou silnou stránkou exkluzivní budovy, která umožňuje její rozdělení na dvě bytové jednotky, a to i díky velké ploše a trojnásobné expozici, kterou vytváří ve všech prostředích. Vzhledem ke značné výšce stropů lze pro konkrétní potřeby vytvořit půdní prostředí.
Zvláštností elegantní nemovitosti je strategická poloha, ve které se nachází, obklopená kulturními a komerčními službami, nedaleko stanice metra San Giovanni a Manzoni a služeb ATAC, nedaleko Colosseum a dalších turistických zajímavostí hlavního města. Díky tomu je možné využít nemovitosti rezidenčním studiem / domovem pro rodiny nebo jako investice do aktivit pro B & B. Nezávislé topení. Energetická třída "C".
(BEZ AGENTUR)

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB