Prodat Třípokojový, LAGO DI COMO, Como, Itálie, via lario 5, San Siro CO

Prodat - Cod. 29921

  • Typologie: Třípokojový
  • Oblast: 43 m²
  • Pocet pokoju: 3
  • Podlazí: 2

Byt se nachází v městečku San Siro, na západní straně jezera a pouhých 30 m od pláže, dětské hřiště, vybavené přistávací plochy picnic.e pro město San Siro stravování je obklopeno na straně nejkrásnějších jezer v Evropě - jezero Como nad rámec Alp, známý pro své lyžařských středisek. Strategická poloha domu mluví samo za sebe - 30 km. od švýcarských hranic, 30 km od města Como, 50 km od sciisticha Madesimo, 80 km od Milána, 80 km od mezinárodního letiště Malpentsa / Milano.raggiungibile za pouhých 60 minut při 10 km od Menaggio.Il suchém a větrném podnebí radost po celý rok.
Byt má celkovou plochu 43 náměstí v 1. patře nově postavené třípatrové budově s výtahem metrů a skládá se ze vstupní haly, obývací pokoj a kuchyň, koupelna a malý obývací pokoj letto.Il velkého formátu nabízí možnost získat double. V bytě je nová. Částečně vybavená kuchyňská linka s potřebnými spotřebiči (lednice, trouba, myčka), šatní skříň, patrová postel. Všechny komunikace jsou připojeny. Nedaleko máme všechny služby, supermarkety, bary, hotely, restaurace, parkoviště a analisys hlavních potřeb, lékárna, radnice, banka, pošta.
Kromě radosti acquisitare nemovitosti u jezera Como, byt je velmi výnosný jako investičního záměru. Ceny na jezeře Como, navzdory krizi, a to nejen nedal, ale stále roste. V bytě může přinést stabilní příjem, si můžete pronajmout pro turisty v létě i v zimě. V hlavní sezóně, náklady na "pronájem bytů tohoto typu je asi 500 eur za týden.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB