Prodat Stavební parcela, Sciacca, Agrigento, Itálie, SP 49 Via San Marco

Prodat - Cod. 23848

  • Typologie: Stavební parcela
  • Oblast: 8000 m²
  • Pocet pokoju: 0
  • Podlazí: 0

Stavební pozemek na prodej v Sciacca (Sicílie) - Investiční příležitost -
8,000 m² (cca 2 akrů nebo 86000 ft2) - Stavební index 0,50 - To lze snadno získat stavební povolení.
Přímý prodej od vlastníka (není agentura)

Nachází se v krásné lokalitě u oblíbeného silnici SP 49 (Via San Marco), které hraničí z jedné strany pozemku a vede k půvabné pláže San Marco.
Na druhé straně je ohraničen další prodej pozemků, které patří jiným vlastníkům.
To je vynikající základnou pro přístup k obrovské rostoucí turistické oblasti s dobrou řadu místních zařízení a služeb, jako je Rocco Forte Verdura Golf & Spa Resort, vynikající rybí restaurace v Sciacca, vyhlášených restaurací v Caltabellotta, kde můžete ochutnat tradiční sicilská jídla a mnoho dalšího vybavení.
 Sciacca se nachází na jižním pobřeží Sicílie, která je přerušovaná čára krásných písečných pláží a útesů.
Tato oblast se může pochlubit velmi slavné a fascinující archeologické lokality, jako jsou Agrigento, Eraclea Minoa, Caltabellota (Arab "Qal'at-al-Ballut"), Selinunte a Segesta, které zachovávají důležité stopy různých kultur (Sicani, Řekové, Římané, Arabové , Normani, Španělé). Jeho zemědělská krajina je také dědictví zájmu kulturní: tato oblast je "srdcem" kvalitních vín (Planeta vinařství - Menfi) Biologické Extra panenský olivový olej (Caltabellotta) a PDOoranges (Ribera).
Sciacca je rybářský přístav známý jako "město lázní", a to je jeden z nejstarších termálních letovisek u Středozemního moře.
Město nabízí turistům celou řadu atrakcí:
Krásné pláže, odpařované jeskyně, bohaté historické centrum s kostely a památky, které odhalují přítomnost různých stylistických prvků architektonického významu, místní umění a řemesla se spoustou úžasných obchodů keramiky a ručně vyráběné šperky ve zlatě a stříbře s drahými korálový Sciacca.
Návštěvníci se mohou také těšit na bohaté dědictví náboženských a lidových tradic, jako je karneval, jeden z nejzajímavějších festivalů v Sicílii s jeho obrovskou přehlídkou papírových hmota plováky představující bizarní postavy jdoucí přes střed města s maskovanými skupinami tančí do rytmu karneval hymnus.
Pro další informace nás prosím kontaktujte.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB