Prodat Sklad, Caronno Pertusella, Varese, Itálie, Via Enrico Fermi, N. 75

Prodat - Cod. 31896

  • Typologie: Sklad
  • Oblast: 2135 m²
  • Pocet pokoju: 10
  • Podlazí: Terra

Vlastnosti, které tvoří komplex, se nacházejí v Comune Caronno Pertusella (VR), strategicky umístěné, dobře přístupné pro přístup k vysokým dopravním tepenám a nacházející se v převážně produktivní a komerční oblasti. Vstup do komplexu nemovitostí je plánován jak přes Pacinotti, tak i Via Enrico Fermi no. 75.

Tato šarže se skládá z průmyslového skladu s ocelovou konstrukcí skládající se z 5 uliček, které jsou vybaveny pásovou jízdou. Hala má délku 108,20 mt na šířku 47,46 m, celková hrubá plocha přibližně 5,135,16 mq. Uvnitř budovy je oddělení údržby, montážní a tesařské oddělení a sklad. Na východní straně je několik interních kanceláří. Podél západní šatny a toalety, archivy a jídelnu. Na severozápadní straně jsou kotelny a hlavní elektrická skříň, zatímco zkušební místnost je na severovýchod. Po jižní straně najdete místní barvy a barvy.

Průmyslovým vlastnictvím je budova nabíječů baterií, dva baldachýny, kuchyně a místní zařízení.

Vedle průmyslové budovy se nachází vážící budova o ploše cca 22,40 m2 pro vážení s přetíženou nákladovou plošinou na 40t.

Na západní straně průmyslové budovy se nachází prefabrikovaná kancelářská budova o celkové ploše cca 139,41 m2, s vnitřní výškou 2,80 m. Vnitřní a vnější povrchové úpravy této prefabrikované konstrukce jsou v dobrém stavu.

Volný terén s výhledem na Corso di Vittoria, lze postavit na ploše cca 2500,00 m2.

Výše uvedené nemovitosti se týkají Městské části ČR, list č. 2, č. 29, 503, 504, 505 a 506, jejichž dokumentace je připojena.

Komplex nemovitostí je zcela odcizen ve výši 2 750 000 eur. Existují události, které jsou předmětem zájmu jak pro nákup celého komplexu nemovitostí, tak pro jednotlivé nemovitosti nebo pro části, které jsou předmětem zvláštního zájmu. Uvádí se, že i když je počáteční cena, budou zainteresované strany schopny předložit návrhy na jakoukoli částku.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB