Prodat Dvoupokojový, Napoli, Neapol, Itálie, via medina, 5

Prodat - Cod. 26862

  • Typologie: Dvoupokojový
  • Oblast: 86 m²
  • Pocet pokoju: 2
  • Podlazí: 5

Prodej podkroví,
jasný, panoramatický v 5. patře prestižní budovy 600, s výtahem bytu ve 4. patře, složený z jedné velké místnosti rozdělené do 50.00 m, střešní okna a okna potemněla, původní kamenný krb operační systém klima chlazení / topení, kuchyňský kout a pračka, koupelna se sprchovým koutem, druhé prostředí vždy s oknem a střešní okno, s výjimkou balkony nebo terasy, patřící výjimečný pohled na historické Neapole.
To klade důraz na využití, které je plánováno na základní vlastnost velmi zvláštní "podzemí", vhodný jak pro domácí použití této studii, snadno dělitelné na 3,4 prostředí, parkovací místo podle aktuální a nyní historické domovní pravidla.
Záviděníhodné poloze v každém ohledu, Metro Hall náměstí, Staré Město, Beverello, Vomero lanovka, je jen několik možných míst do vzdálenosti 100 metrů od budovy v pochybnost
Budování uvnitř vznešené budově původní rodiny prince Carafa dell'Incoronata 1602, naposledy úplně se zotavil (Project siréna) pro všechny venkovní stěny a condo oblastí. Dnes je jistě budova, k dispozici pouze, nejprestižnější celé metropolitní oblasti

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB